Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,717

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Çarşamba perşembe adada ooluyorum abi onun haricinde akyazıda veya yayladayım... yapın bi organizasyon gelelim abi :=)

dundaralp' Alıntı:
Çarşamba perşembe adada ooluyorum abi onun haricinde akyazıda veya yayladayım... yapın bi organizasyon gelelim abi :=)
Herkeze hayırlı cumalar.organizasyon için ağustosun 1 i veya 8 i diye öneride bulunduk lakin asılı kaldı.beklemedeyiz.

Nerede bu millet yahu? gezip bilmeyemi çıktınız?
Tabiyaa... son kral bize fındık toplatacak diye herbiriniz bi köşeye kaçtınız. ;)

Arkadaşlar hayırlı akşamlar bugün Serdivan sivri tepede civarlarında biraz turladım ve gördüğüm manzara hiç hoş değil oraya gelenler içki vs. içip çöplerini direk doğaya atıyorlar yollarda kırıyorlar vs buna bir önlem alınmalı bence yani insan giden yerker direk belli oluyor

ilyas bey artık neredeyse her yer öyle özellikle bira şişeleri her yerde tehlke saçiyor lastik yarılmakarı insan yaralanmaları kuma gömülüyor allah muhafaza ayak bilek olduğu gibi felaket.ormanda yangına sebebiyet,vs vs.Bence devlet kesin bir çözüm bulmalı mesela depozitoyu yüksek tutabilir.şu an aklıma gejdi basit ama bir nebze çözüm olabilir.Etraf poşet ve şişeden gecilmiyor insan evladı bunu yapamaz.neyse sinirlendim iyi akşamlar.

Günaydınn Sakarya,

Günaydın Arkadaşlar.

Hayırlı işler...bol kazançlar...

Gününüz aydın gönlünüz hoş moraliniz hep iyi olsun....

Bu gün çook yogun bir gündeyim..fırsat buldugum ilk zamanda (tahminim saat 16-19 arası) fotografları yükleyecegim.

Cumartesi Söğütlüde karasuya gitmek için ana yola çıkarken, üzerinde gezenbilir yazısı olan bi cipte sogucaktan anayola çıkıyordu selam verdim ama gördümü buradanmıdır.
Pazarda Taşlıktaydık batırdık gene traktörle çıkabildik, iki oldubu.

İsmail Abi ne zaman müsayit olursan....sabırsızlıkıla bekliyorum..
Güzel bir hafta sonuydu.Gelerek bizi mutlu ettin teşekkürler...

Günaydın Arkadaşlar Çok güzel bir hafata sonu nundan sora bismillah iş başı yaptık..

Herkese hayırlı işler bol kazaçlar.. Kolay gelsin ..

Arkadaşlar cumartesi ve pazar günü Serkan bey,Hakan bey-leyla hanım,Zeki bey ve ailesi,İsmail bey ve ailesi ile Hendek ve yaylaları ile karasu civarlarını dolştık..
kamp yaptık..çook güzel 2 gün geçti..Buradan Sakarya grubundaki başta Serkan beye Hakan beye ,Müfit beye ,Zeki beye ve İsmail beye güzel 2 günü beraberce dolu dolu yaşamamızdan dolayı teşekkür ederim..İyi ki sizlerle tanıştım.İyi ki sizler varsınız..

Sakarya grubu ile heryere gidilir...

çok teşekkürler...

buradan izleyebilirsiniz..
Serkan beyden gezilen yerlerle ilgili yanılırsam düzeltme için yardım bekliyorum..

arkadaşlar katılımlarıyla zenginleştirilerse sevinirim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=59455.new#new

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
isangun

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR