Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,536
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

gelmeeeeeeeeeeem , bu aralarsenin orası sağlığım açısında sakat gelemesekte olmuyor ne yapcam şimdi ey haalt

Etiketler

sinan54' Alıntı:
tabi ya biz gelemedik ya ballandıra ballandıra anlatın bakalım nasipse başka bir etkinlikte buluşmak üzere ismail bey ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alacağınız olsun insan fazla eğlenemedik der biraz allatn alır canım giden var gidemeyen var dimi ama ??? ??? ??? :mad: ;)
Sinancım fotoları izlemeye başladığın zaman daha çok üzüleceksin. hadi Serkan'ın çok ciddi mazereti vardı gelemedi sen gelebilirdin hem senin suzi ile tanışırdık cezan çoğalıyor 3. de sana ağır bir ceza benden ;)sonraki gezide cezanı çekmeye hazırlan serkan'ın sınavı umarım başarılı geçmiştir, Bircan Hanım kırık ayağı ile geldi bir çay ikram edemedik ama en azından ayak üstü bir sohbet edebildik,yarışta son derece başarılıydı tebrikler Bircan. Zeki uçan ZJ si ile malı götürmüş (yarışa girmememin avantajını iyi değerlendirmiş)TEBRİKLER ;) Canım Sakaryamın off-road severlerine bundan sonraki etkinliklerde ve yarışlarda başarılar dilerim sevgiyle kalın.

ah be haldun ağbi eğer cumartesi ve pazar günü olan cemiyetlerden kaytarma olayım yoktu yoksa büyük patron beni masardı (babam)

selam sakaryalı dostlar.güzel festivaldi.pek muhabbet edemedik.cmt.si 11 gibi geldim,ufakbi atıştırmadan sonra baktım yakıt az,indim boluya depoyu doldurdum. sonra kene hışmına uğradım (oysaki ilaçlamaya karşıydım ben) hadi yine bolu izzet baysala. yine tırmandık gece odun aramak için yine yarı yola indim, anlıyacağınız epey dolu,dolu yaşadım festivali :smiley:

Günaydın Sakarya......
günaydın arkadaşlar...
hayırlı işler bol kazançlar..

sinan abi keşke gelseydin...sen yok serkan yok olmuyo böyle...valla fotografları yükler çatlatırız böyle yaparsanız:smiley:
İsmail bey fotograflar için çok teşekkürler harika....Siteye yüklemenizi bekliyorum dört gözle...görüşmek dileğiyle eşinize çok selamlar..

Teşekkürler Bircan hanım..
bizim topige de yüklesem mi diyorum. :smiley:))
dediginiz gibi ya çatlama mevzuu olursa diye de çekinmiyor degilim..
en iyisim ufaktan ufaktan yükleyeyim buraya da ;D ;D

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Bircan hanım..
bizim topige de yüklesem mi diyorum. :smiley:))
dediginiz gibi ya çatlama mevzuu olursa diye de çekinmiyor degilim..
en iyisim ufaktan ufaktan yükleyeyim buraya da ;D ;D

İsmail Bey çatlayan çatladı, patlayan patladı zaten kendimden biliyorum yükleyin gitsin be..

Eveet..

EFE ortalıgın tozunu atıyor...fotograf çekerken az toz yutmadım.alacagın olsun bircan hanım..bi dahakisefere de ben off road yaparım si<z çekersiniz ;D
[attachment=1]

Gelsin sucuklar...

[attachment=2]

Acaba hangisi yarıştan çıktı bilin bakalım ???

[attachment=3]

çok terledim çoook.. ;D biraz serinleyeyim bari..

[attachment=4]

DSC_0588.jpg

DSC_0592.jpg

DSC_0595.jpg

DSC_9982.jpg

Dayı ve ailesi de son gün ziyaretimize geldi..

[attachment=1]

efeden..
[attachment=2]

[attachment=3]

Yalovalı "EFE" ;D
[attachment=4]

DSC_0597.jpg

DSC_0032.jpg

DSC_0037.jpg

DSC_9864.jpg

Sitede sorun var galiba..uzuun süre bekliyorum..tekrar tıklayıncada mükerrer oluyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.