Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,663
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

arkadaşlar gunaydın bu arada bolu yolcusuuuuuuuuu kalmasın otobandan.............................. ;D ;D ;D

Etiketler

Cumartesi gece ordayım Murat tel açık kalsın .Bellimi olurum kaybolursam ekip çıkarırsın.

eyvallah rescue team ın olduğu yerde kaybolmak kalmak ve patlamak olmaz nıye dersen karada denizde ve çok yakında havadaaaaaaaaaaaaa rescue team.... ;D ;D ;D ;D

Günaydınn Sakarya..

günaydın arkadaşlar..

yorgunlugumuzu atalım..işimize koyulalım..

yeter 2 günlük tatil... ;D ;D ;D

Herkese hayırlı işler bol kazançlar..

Arkadaşlar,
Gezenbilir 3.Bolu-Aladaglar festivalinde Sakarya grubu ile beraberdik.
Hakan bey,Leyla hanım,Bircan hanım,Zeki bey ve İsmail beylerle çook keyifli 2 gün geçirdik.
Bütün arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyorum.
Kendimizi (eşimle beraber) evimizde gibi hissettik.Son gün de dayı (kadir bey) ile tanıştık.
Ne iyi etmişim de Sakarya grubu ile tanışmışım...

bundan sonraki etkinliklerde her zaman varım.
Sırada ..yüz yüze tanışma fırsatı bulamadıgım Sina bey,Serkan arkadaşım ve şu anda ismini hatırlayamadıgım Sakarya grubundan arkadaşlarla tanışma dilegi ile..
Festivalin son günü akşama dogru saat 15.45 gibi ayrıldıgımız için ödül törenini göremedim.Ama Zeki beyden (cheroke zeki) genel klasmanda sanırım ödül Sakarya grubumuza gitmiş.Vinç kazanmışlar..Zeki bey -İsmail Bircan hanımve ismini hatırlayamadıgım diger arkadaşlar kanoda yarışında harikalar yarattılar. ;D ;D ;D
Off roadda ise Zeki bey ve Bircan hanım ortalıgın tozunu attırdı... ;D ;D ;D

Eglenceli ve içtenlik dolu bir festival geride kaldı..
Fotograflar (sakarya grubumuza ait) evdeki bilgisayarımda oldugu için akşam yükleyecegim..

herkesten önce geldim ama bir türlü tanışma ve kaynaşma nasip olmadı.Biraz tarz meselesi yani beden kaynaklı dır .izlemek te bize kaldı..hayırlı haftalar sakarya gurubuna istanbuldan.

havada kaldı galiba boludaki haftasonu kamptan bahsediyorum.

Gezenbilir festivali bir harikaydı...SAKARYA yine farkını belli etti.genel klasmanda ZEKİ arkadaşımız 1. offroad da seyfi arkadaşımız ve co pilotu (ismini hatırlayamadığım için özür dilerim) 2. lik elde etti....Yarışmanın tek bayan ve kırık ayaklı pilotuylada EFE m yarıştı:smiley:

keyifli bir kamptı yarışıpta odül alan arkadaşları kutlarım zekıyı ismaili seyfiyı tebrikler bu arada bircan hanımada geçmiş olsun ayak kırık mırık acayip gazlıyodu eeee sebebi var ....... açıklıyorum bu sakarya varrryaaaaaaaaaaaa suyundan ve havasından özürlüüüüüüü ;D ;D ;D ;D ;D

ismail abi fotoları gördüm çok güzellerdi eline emeğine sağlık

tabi ya biz gelemedik ya ballandıra ballandıra anlatın bakalım nasipse başka bir etkinlikte buluşmak üzere ismail bey ;D ;D ;D ;D ;D ;D

alacağınız olsun insan fazla eğlenemedik der biraz allatn alır canım giden var gidemeyen var dimi ama ??? ??? ??? :mad: ;)

sinan mezarlıklar bolumune git yerini ayırt vasiyetini yaz yanıma gel....................................................................

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,572
Kaydolan Son Üyemiz
sadikabi

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR