Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,605
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Selam Herkese..
siz şimdi mışıl mışıl uyuyorsunuz.ben işten yeni geldim.

Sinan,Serkan ve Hamdi abilerim iyi dilekleriniz ve verdiğiniz moral için teşekkür ederim.Hamdi abi gardımı aldım bugün doktorumla bir görüşeyim nedir ne olacak bitecek.Bikaç kişiden duydum platin aldırma amaliyatı lokal uyuşturma yapılarak oluyormuş.Anlaşılan doktorla sıkı bi pazarlık yapacam görünen o.komple bayıltsın ben bişey görmiyeyim duymuyayım :D ;D :D ;D

Etiketler

Fatih geçmiş olsun acil şifalar.

SAKARYA ve tüm dostlara ve beni bu siteden takip edenler varmış onlarada selamlar dilerim.

tango' Alıntı:

SAKARYA ve tüm dostlara ve beni bu siteden takip edenler varmış onlarada selamlar dilerim.

selam tanju, cumartesinden cumartesiye görüşüyoruz bence buna bir çözüm bulmalıyız

Herkese merhaba....

15 Mayıs 2010 pazar veya 23 mayıs 2010 pazar günü uzun soluklu bol çamurlu bir gezi düzenleyelim.
Tarihini ve neresi olacağına buradan hep beraber karar verelim.Önerilerimizi hafta sonuna kadar belirtelim,tartışalım,anlaşalım ve 3 mayıs pazartesi günü topicimizi açalım. Ne dersiniz.?
Benim önerim Kışın ertelemek zorunda kaldığımız Soğucak Kartepe geçişi yada Nefis manzarasıyla Hendek Keremali Dağı,Zirvenin hemen altında bulunan göl kenarında mangal... ;)

pazar günü canm sıkıldı biraz hava alayım dedim ;D ;D

önce bi il ormanı gezisi, sonra serdivan
25042010629.jpg

22042010628.jpg

akhanlı' Alıntı:
Günaydın herkese hayırlı işler..
Geçmiş olsun fatih...
teşekkür edrim Leyla abla

tango' Alıntı:

teşekkür ederim Tanju bey.

Herkese teşekkür edrim iyi dilekleriniz için...Allah hepizmize sağlıklı ve mutlu bir hayat verin inş.

Şimdiden Herkese Günaydın....

Hayırlı işler diliyorum....

Akşam saatlerinde çalan telefonumdan güzel bir haber geldi.Amca olmuşum :D :D

fatih81_81' Alıntı:
Şimdiden Herkese Günaydın....

Hayırlı işler diliyorum....

Akşam saatlerinde çalan telefonumdan güzel bir haber geldi.Amca olmuşum :D :D

Tebrik ederim.... Allah Analı Babalı, dertsiz büyütsün inşallah....

(Erkek mi? :D Kız mı? :D)

serkan şen' Alıntı:
Herkese merhaba....

15 Mayıs 2010 pazar veya 23 mayıs 2010 pazar günü uzun soluklu bol çamurlu bir gezi düzenleyelim.
Tarihini ve neresi olacağına buradan hep beraber karar verelim.Önerilerimizi hafta sonuna kadar belirtelim,tartışalım,anlaşalım ve 3 mayıs pazartesi günü topicimizi açalım. Ne dersiniz.?
Benim önerim Kışın ertelemek zorunda kaldığımız Soğucak Kartepe geçişi yada Nefis manzarasıyla Hendek Keremali Dağı,Zirvenin hemen altında bulunan göl kenarında mangal... ;)

Herkese günaydın ....önerileri bekliyoruz... ;)

Günaydın Sakarya

Hayırlı İşler, Hayırlı ve Bol Kazançlar

Fatih gözünaydın, Allah Analı,Babalı,Amcalı vs. büyütsün

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR