Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 686,465

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

sinan54' Alıntı:
cuma günü öğleden sonra balığa gittim, cumartesi sanayide dost ziyareti ve pazar evde yatış senin anlayacağın bende bir şey yok

sen ne yaptım yarışi nasıldı gittin mi
günaydın sinanbey.balık varmıydı bari. bende bu cuma nallıhana üç gün kamp kurmayı düşünüyorum.bolca balık tutmayı ve doğayla içiçe olmayı planlıyorum.

son_kral_54' Alıntı:
günaydın sinanbey.balık varmıydı bari. bende bu cuma nallıhana üç gün kamp kurmayı düşünüyorum.bolca balık tutmayı ve doğayla içiçe olmayı planlıyorum.

bereketli bir gün geçirdik harikaydı. sizede şimdiden rastgele

grgphoto' Alıntı:
İyiyim abi , bari sen deme şunu :smiley: şipşakçı,resimci :smiley:
Pazar günü evde yatmaktan her uyerim tutuldu. Dinlenirim diye çıkmadım , anladım ki bana göre değil.

ya hakan şimdiden pes etme

sinan54' Alıntı:
selam fatih sanada hayırlı işler, hayırlı günler
teşekkürler abi.koca 10 günlük izini yedim nasılda geçti zaman anlayamadım :smiley: şimdi amaliyat korkusu sardı yavaş yavaş tırsmaya başladım ;D ;D

sinan54' Alıntı:
hayırdır fatih ne ameliyatı ?

şimdiden geçmiş olsun

Allah yar ve yardımcın olsun
amin Sinan abi sağ bacağımdan amaliyat olacam .platin var.trafik kazasında kırıldı.2 yıl önce oldu.platin alinacak fazla önemli bişey yok gibi yinede tırsma başladı :D :D

Herkese selam...
Fatih şimdiden sana geçmiş olsun.Acil şifalar...
Malum bugün pazartesi bayağı bir iş yoğunluğu olduğundan ara sıra bakıp çıkıyorum.
Görüşmek üzere...

teşekkür ederim Serkan abi
vukaat yerinin resmi :D

bende işe gidiyorum şimdi.görüşmek dilegiyle..

111.jpg

fatih81_81' Alıntı:
teşekkürler abi.koca 10 günlük izini yedim nasılda geçti zaman anlayamadım :smiley: şimdi amaliyat korkusu sardı yavaş yavaş tırsmaya başladım ;D ;D
geçmiş olsun fatih.korkulacak bişey yokki.(adam ölümden çok korkarmış,korkusundan ölmüş) bence gardını al ve korkunun üzerine sen git derim. :smiley::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR