günaydın sinanbey.balık varmıydı bari. bende bu cuma nallıhana üç gün kamp kurmayı düşünüyorum.bolca balık tutmayı ve doğayla içiçe olmayı planlıyorum.sinan54' Alıntı:cuma günü öğleden sonra balığa gittim, cumartesi sanayide dost ziyareti ve pazar evde yatış senin anlayacağın bende bir şey yok
sen ne yaptım yarışi nasıldı gittin mi
sinan54' Alıntı:günaydın şipşakçı
nasılsın
son_kral_54' Alıntı:günaydın sinanbey.balık varmıydı bari. bende bu cuma nallıhana üç gün kamp kurmayı düşünüyorum.bolca balık tutmayı ve doğayla içiçe olmayı planlıyorum.
grgphoto' Alıntı:İyiyim abi , bari sen deme şunu şipşakçı,resimci
Pazar günü evde yatmaktan her uyerim tutuldu. Dinlenirim diye çıkmadım , anladım ki bana göre değil.
fatih81_81' Alıntı:Selam Herkese
Hayırlı işler diliyorum...
teşekkürler abi.koca 10 günlük izini yedim nasılda geçti zaman anlayamadım şimdi amaliyat korkusu sardı yavaş yavaş tırsmaya başladım ;D ;Dsinan54' Alıntı:selam fatih sanada hayırlı işler, hayırlı günler
amin Sinan abi sağ bacağımdan amaliyat olacam .platin var.trafik kazasında kırıldı.2 yıl önce oldu.platin alinacak fazla önemli bişey yok gibi yinede tırsma başladısinan54' Alıntı:hayırdır fatih ne ameliyatı ?
şimdiden geçmiş olsun
Allah yar ve yardımcın olsun
geçmiş olsun fatih.korkulacak bişey yokki.(adam ölümden çok korkarmış,korkusundan ölmüş) bence gardını al ve korkunun üzerine sen git derim.fatih81_81' Alıntı:teşekkürler abi.koca 10 günlük izini yedim nasılda geçti zaman anlayamadım şimdi amaliyat korkusu sardı yavaş yavaş tırsmaya başladım ;D ;D