Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,144

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

son_kral_54' Alıntı:
teşekkürler dostum. şimdi orda olmak vardıya anasını satimm.
abi çok keyifliydi burda olmanı isterdim.atla bmw ye gel yarın :D etaplar çok güzeldi devrilen batan çıkan uçan herşey vardı yaa. mükemmeldi.

fatih81_81' Alıntı:
abi çok keyifliydi burda olmanı isterdim.atla bmw ye gel yarın :D etaplar çok güzeldi devrilen batan çıkan uçan herşey vardı yaa. mükemmeldi.
aslında aklımada gelmedi değil akşamdan çıkıp gelmek.lakin cuma günü bmw yi hastaneye yatırdım.salı günü taburcu olacak :smiley:) komple motora girdi.benimde cüzdanı sarstı tabii...

son_kral_54' Alıntı:
aslında aklımada gelmedi değil akşamdan çıkıp gelmek.lakin cuma günü bmw yi hastaneye yatırdım.salı günü taburcu olacak :smiley:) komple motora girdi.benimde cüzdanı sarstı tabii...
hadi yaaa :( geçmiş olsun abi acil şifalar diliyorum bmw ye ve senin cüzdana. gerçekten üzüldüm şimdi :( ahh şoroke ahhhh

fatih81_81' Alıntı:
hadi yaaa :( geçmiş olsun abi acil şifalar diliyorum bmw ye ve senin cüzdana. gerçekten üzüldüm şimdi :( ahh şoroke ahhhh
doğru söylüyorsunda şorekide elimde kalacaktı.hiç değilse üste 5 bin aldım 3 binini hastaneye verecez.sonrasında tank gibi araç olacaktır.aklı olan sorekiciler takasa gelir.benimde aklımda hep soreke var zate

son_kral_54' Alıntı:
doğru söylüyorsunda şorekide elimde kalacaktı.hiç değilse üste 5 bin aldım 3 binini hastaneye verecez.sonrasında tank gibi araç olacaktır.aklı olan sorekiciler takasa gelir.benimde aklımda hep soreke var zate
hayırlısı olsun abi sen işini bilirsin ;)

yarın dahaçok resim ve video isteriz.benim yerimede tadını çıkarın.(hıı...gerçi ruhum oralarda olacak,ama size görünmeyecek :smiley: )

son_kral_54' Alıntı:
yarın dahaçok resim ve video isteriz.benim yerimede tadını çıkarın.(hıı...gerçi ruhum oralarda olacak,ama size görünmeyecek :smiley: )
:D ;D :D ;D tamam abi etrafda fotocu doluydu bizim usta fotocu bircan hanımda işbaşındaydı yine.

fatih81_81' Alıntı:
:D ;D :D ;D tamam abi etrafda fotocu doluydu bizim usta fotocu bircan hanımda işbaşındaydı yine.
balıkesirden mal almaktan yeni dondüm yıne bu saatte hakan 54 08 le telde görüştüm saat 11 gibi simdi yemek yıyıp bıraz dinlenip uygun bir vucut yakalarsam kendimde sakaryaya doğru yola cıkıcam saat 007 gibi ama vucut bu yorgunluğa isyan edip kalmazsa ve kalkamayıp gelemez isem siz sakaryalı doslarıma bol eğlenceler ve yarışan arkadaşlara tebrıkler dilerim yarın ola hayrola benn biraz dinlenim belki yarın ordayım kısmetse. ::smiley: ::smiley: ::smiley: be wıld biraz yorgun.... :eek: :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Baran 54' Alıntı:
balıkesirden mal almaktan yeni dondüm yıne bu saatte hakan 54 08 le telde görüştüm saat 11 gibi simdi yemek yıyıp bıraz dinlenip uygun bir vucut yakalarsam kendimde sakaryaya doğru yola cıkıcam saat 007 gibi ama vucut bu yorgunluğa isyan edip kalmazsa ve kalkamayıp gelemez isem siz sakaryalı doslarıma bol eğlenceler ve yarışan arkadaşlara tebrıkler dilerim yarın ola hayrola benn biraz dinlenim belki yarın ordayım kısmetse. ::smiley: ::smiley: ::smiley: be wıld biraz yorgun.... :eek: :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
gelirsen beni ara cepten kanka bende kaldım bugün :(

SAKARYA, ya yakışır bir organizasyon düzenleyen ŞENER başkan nezlinde SOSDER in üyelerine:Etaplarda görevli Sinan veSerkana dok.hanıma Bİr SAKARYA,lı ve off road sever olarak sonsuz teşekkürler.
SAKARYA Gezenbilir gurubuna özel sitkır hazırlayan Hakan beye ve emeği geçen herkezede ayrıca teşekkür ederim.Aracım 4x4 olmasada zevkle Transporterimin arka camına yapıştırdım.

Günaydın Sakarya..

Hafta sonu gerçekleştirilen Offroad yarışlarını düzenleyen Sosder ve organizasyonda görev alanlar olmak üzere , bu keyfi bize yaşattıkları için teşekkür ederim.Güzeldi ve keyifliydi.Bazı üzücü kazaların yaşanması ,aksaklıkların olması tabiki can sıkıcıydı ama organisazyonun geneline bakıldığında gayet başarılıydı...Tekrar herkese teşekkür ederim.

evet sakarya yorgun bir hafta sonundan sonra bu haftabaşı işe başladık. ama hep aklımda haftas sonu kaldı. yarıştan sonra gaza gelen sakaryalıların çılgınlıklarını seyrettik.

zeki canarıyla, recue team muray 2500 vitara ve hundai accent otomobil ile şovları harikaydı

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53221.20;topicseen

bu topicten yarış fotolarınızı paylaşabilirsiniz....paylaşılanları izleyebilirsiniz...

tango' Alıntı:
SAKARYA Gezenbilir gurubuna özel sitkır hazırlayan Hakan beye ve emeği geçen herkezede ayrıca teşekkür ederim.Aracım 4x4 olmasada zevkle Transporterimin arka camına yapıştırdım.
ben teşekkür ederim.

2 günlük serüvenin kısa bir öyküsü eklenmiştir.
serkan şen' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53221.20;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR