son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
teşekkürler dostum. şimdi orda olmak vardıya anasını satimm.
teşekkürler dostum. şimdi orda olmak vardıya anasını satimm.
abi çok keyifliydi burda olmanı isterdim.atla bmw ye gel yarın etaplar çok güzeldi devrilen batan çıkan uçan herşey vardı yaa. mükemmeldi.son_kral_54' Alıntı:teşekkürler dostum. şimdi orda olmak vardıya anasını satimm.
aslında aklımada gelmedi değil akşamdan çıkıp gelmek.lakin cuma günü bmw yi hastaneye yatırdım.salı günü taburcu olacak ) komple motora girdi.benimde cüzdanı sarstı tabii...fatih81_81' Alıntı:abi çok keyifliydi burda olmanı isterdim.atla bmw ye gel yarın etaplar çok güzeldi devrilen batan çıkan uçan herşey vardı yaa. mükemmeldi.
hadi yaaa geçmiş olsun abi acil şifalar diliyorum bmw ye ve senin cüzdana. gerçekten üzüldüm şimdi ahh şoroke ahhhhson_kral_54' Alıntı:aslında aklımada gelmedi değil akşamdan çıkıp gelmek.lakin cuma günü bmw yi hastaneye yatırdım.salı günü taburcu olacak ) komple motora girdi.benimde cüzdanı sarstı tabii...
doğru söylüyorsunda şorekide elimde kalacaktı.hiç değilse üste 5 bin aldım 3 binini hastaneye verecez.sonrasında tank gibi araç olacaktır.aklı olan sorekiciler takasa gelir.benimde aklımda hep soreke var zatefatih81_81' Alıntı:hadi yaaa geçmiş olsun abi acil şifalar diliyorum bmw ye ve senin cüzdana. gerçekten üzüldüm şimdi ahh şoroke ahhhh
hayırlısı olsun abi sen işini bilirsinson_kral_54' Alıntı:doğru söylüyorsunda şorekide elimde kalacaktı.hiç değilse üste 5 bin aldım 3 binini hastaneye verecez.sonrasında tank gibi araç olacaktır.aklı olan sorekiciler takasa gelir.benimde aklımda hep soreke var zate
;D ;D tamam abi etrafda fotocu doluydu bizim usta fotocu bircan hanımda işbaşındaydı yine.son_kral_54' Alıntı:yarın dahaçok resim ve video isteriz.benim yerimede tadını çıkarın.(hıı...gerçi ruhum oralarda olacak,ama size görünmeyecek )
balıkesirden mal almaktan yeni dondüm yıne bu saatte hakan 54 08 le telde görüştüm saat 11 gibi simdi yemek yıyıp bıraz dinlenip uygun bir vucut yakalarsam kendimde sakaryaya doğru yola cıkıcam saat 007 gibi ama vucut bu yorgunluğa isyan edip kalmazsa ve kalkamayıp gelemez isem siz sakaryalı doslarıma bol eğlenceler ve yarışan arkadaşlara tebrıkler dilerim yarın ola hayrola benn biraz dinlenim belki yarın ordayım kısmetse. : : : be wıld biraz yorgun.... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\fatih81_81' Alıntı:;D ;D tamam abi etrafda fotocu doluydu bizim usta fotocu bircan hanımda işbaşındaydı yine.
gelirsen beni ara cepten kanka bende kaldım bugünBaran 54' Alıntı:balıkesirden mal almaktan yeni dondüm yıne bu saatte hakan 54 08 le telde görüştüm saat 11 gibi simdi yemek yıyıp bıraz dinlenip uygun bir vucut yakalarsam kendimde sakaryaya doğru yola cıkıcam saat 007 gibi ama vucut bu yorgunluğa isyan edip kalmazsa ve kalkamayıp gelemez isem siz sakaryalı doslarıma bol eğlenceler ve yarışan arkadaşlara tebrıkler dilerim yarın ola hayrola benn biraz dinlenim belki yarın ordayım kısmetse. : : : be wıld biraz yorgun.... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\
ben teşekkür ederim.tango' Alıntı:SAKARYA Gezenbilir gurubuna özel sitkır hazırlayan Hakan beye ve emeği geçen herkezede ayrıca teşekkür ederim.Aracım 4x4 olmasada zevkle Transporterimin arka camına yapıştırdım.
serkan şen' Alıntı:http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53221.20;topicseen