Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 687,147
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

fatih81_81' Alıntı:
Sakarya ekibi , tanıştığımız ve tanışmak bir türlü nasip olmayan arkadaşlarla inş. eksiksiz orda olur kaynaşırız.güzel bir gün geçiririz.
bedenim hernekadar gelmek isteyipte,gelemesede ruhum sizinle.zira geçen hafta oralardaydım.

Etiketler

pazar gunu sabah orda olmaya çalışıyorum ve yüzde 80 ordayım benim stıkırımıunutmayın bende sizin kardeşinizim . :D ;D ;D ;D

Baran 54' Alıntı:
gelicem allağın izniyle yarın akşam sana ve hakana bildiricem son durumları yanlız baksana kimse yok sakarya muabbette. ::smiley:
fırtına öncesi sessizliktir umarım bu.bu ara sessiz buralar yarışlardan onra bi gezi yapmak lazım.yeni heyecan gerekli..

fatih81_81' Alıntı:
fırtına öncesi sessizliktir umarım bu.bu ara sessiz buralar yarışlardan onra bi gezi yapmak lazım.yeni heyecan gerekli..
yarıştan birkaç hafta sonraya ayrlarsanız sizin oralarda olur kanki katılırım sizlerle beraber gezmek muhabbet ızgara rakı harika oluyor .ama biraz arada zaman lazım. :D ;D

Baran 54' Alıntı:
yarıştan birkaç hafta sonraya ayrlarsanız sizin oralarda olur kanki katılırım sizlerle beraber gezmek muhabbet ızgara rakı harika oluyor .ama biraz arada zaman lazım. :D ;D
zaten yarışlardan bikaç hafta sonra düşünülüyor.güzel bir program yaparız.hendek yaylaları üzerinden düzce yaylaları. özledim yaaaa memleketimi :D izinede çıkıyoruz bol bol.ikramiyeleri kesiyorlar habire izine çıkıyoruz.izin manyağı olduk ;D

fatih81_81' Alıntı:
zaten yarışlardan bikaç hafta sonra düşünülüyor.güzel bir program yaparız.hendek yaylaları üzerinden düzce yaylaları. özledim yaaaa memleketimi :D izinede çıkıyoruz bol bol.ikramiyeleri kesiyorlar habire izine çıkıyoruz.izin manyağı olduk ;D
kankam tamam bana uyar sizin orlar gezdirirsin bizi neyse izindede dinlenmiş olursun kanka ikramıye olayları biraz ters ama ne yapcan. kanka beni dukkandan çağırıyolar.kaçtım.

Baran 54' Alıntı:
kankam tamam bana uyar sizin orlar gezdirirsin bizi neyse izindede dinlenmiş olursun kanka ikramıye olayları biraz ters ama ne yapcan. kanka beni dukkandan çağırıyolar.kaçtım.
tabiki gezdiririm zevkle. ikramiyeler gitti zaten ucu kulagına denk yaşıyoruz işte.kolay gelsin sana... görüşmek üzere

Sosderin stickerlerı henüz gelmemişti.Sadece görevli olanlara sticker verdiler.Sosderin ki geldiğinde herhalde hepimize dağıtırlar...

bugün taşlık etabını gezmeye gittim güzel etap hazırlanımş.Çekişmeli bir yarış olacağını düşünüyorum... :smiley:

Bugün Taşlık seyirci etabına gelmeyenler inanın çok şey kaçırdı...Ben böyle adrenalin görmedim;devrilen,takla atan yan yatan çamura batan ne ararsan vardı....

serkan şen' Alıntı:
Bugün Taşlık seyirci etabına gelmeyenler inanın çok şey kaçırdı...Ben böyle adrenalin görmedim;devrilen,takla atan yan yatan çamura batan ne ararsan vardı....

Aynen Gelmeyenler çok şey kaçırdı, hatta katılanlar bile ne tarafa bakacaklarını şaşırdı. Yarış alanının her bir noktasında heyecan vardı. Çeki demirleri kırıldı, çeki halatları koptu, tamponlar yamuldu. Şöyle genel olarak baktığımızda ise her yüzde bir mutluluk ifadesi mevcuttu. yarışın devamı için iyi bir dinlenmeye ihtiyacımız var.

serkan şen' Alıntı:
aynen şiddetle katılıyorum abi.gelmeyenler yada gelemeyenler neler kaçırdı neler.

serkan şen' Alıntı:
resim ekleyen olurda bizde biraz olsun keyifleniriz diye düşünüyorum.ne dersiniz?

selam hamdi abi resimler bu linkte gerçi şimdilik fazla yok ama yarın akşam çogalır

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53221.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR