Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,241
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

serkan şen' Alıntı:
Arabayı yeniden inşa ettin neredeyse..Dön artık sende bir suziye...

Hem de ne inşaa satsam alan adam masrafsız biner :D Suziye değil de abi toyota land vx80 veya vx100 düşünüyorum para bulursam :D

Etiketler

sinan54' Alıntı:
vaybe kardeş hep devlerden yanasın be, güç diyorsun kısaca ;D ;D ;D

Abi ya tahoe ya da toyota istiyordum ama malum sebeplerden dolayı sadece istemekle kalıyoruz :D

selam
arkadaşlar saat 14-14.30 gibi kurtköyde 5 dakkalık bir ölçümüm var ondan sonra bir kuzu yayla niyetindeyim gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşssın mümkünse fotoraf makinasıda alsınlar bu arada sucuk işi de bahane orda var hepsi uğraşmaya bile değmez maksat gezmek eğlenmek ulaşın bana

Tabi kendi iş yerin olunca böyle olur hafta oartası kaçarsınız .Biz malesef mesai satlerinde sigara için bile zaman yaratmak zorunda kalıyoruz.
foto yollayında bizde gezmiş kadar olalım bari .İYİ EYLENCELER.

ah be gelgezelim senin yüzünden bu hafta bitmez artık bana ;D ;D ;D ;D sucuk ekmek,dağ,orman,temiz hava,kar,çamur :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: ama bende dosya, müzekkere kısaca stres ooof of da oof :'( :'( :'( :'(

gelgezelim' Alıntı:
selam
arkadaşlar saat 14-14.30 gibi kurtköyde 5 dakkalık bir ölçümüm var ondan sonra bir kuzu yayla niyetindeyim gelmek isteyen arkadaşlar varsa bana ulaşssın mümkünse fotoraf makinasıda alsınlar bu arada sucuk işi de bahane orda var hepsi uğraşmaya bile değmez maksat gezmek eğlenmek ulaşın bana

Ahh be abi bugün gelemem ki hastanedeyim sen bana özelden numaranı atarsan abi böyle gideceğin zamanlarda ararım seni..

Bu arada aracı satılık ilanına koydum güzel bi teklif gelirse neden olmasın gerçi rakamı yüksek yazdım :D:D

Bu arada hepinizden özür dilerim siteye girdiğimde bircan hanımın profili açıkmış kendi profilim diye farkında olmadan onun adına msj yazmış bulundum.
Kendisinden ve sizlerden özür dilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Çevrimiçi üyeler

Geri