son_kral_54
Hamdi TEKMEN
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi
günaydın sakaryaaa... uyandırma servisi olduk heee
günaydın sakaryaaa... uyandırma servisi olduk heee
son_kral_54' Alıntı:günaydın sakaryaaa... uyandırma servisi olduk heee
akhanlı' Alıntı:günaydın arkadaşlar hayırlı işler..
sinan bey size ve tüm hemşehrilerimede hayırlı işler.ben sevdim bu uyandırma servisi işini.bellimi olur ek işte olabilir.altyapı oluşturayım biraz.sinan54' Alıntı:günaydın hamdi ağbi hayırlı işler. Maşallahın var gerçekten uyandırma servisi oldun
gelgezelim' Alıntı:eeee ben size söyledim demi bana uyarsanız neler göreceğiniz diye ama kime söylüyon bu arada hafta arası çıkacam gelmek isteyen varsa sucuklarını alsın yeter aracı olmayan arkadaşlar özellikle sizlere bu söylediğim saat 2 den sonra bir gün tekrar çıkacam bilgilerinize araç benden götürmek gezdirmekte benden
ilgililerin dikktine
dundaralp' Alıntı:Herkese günaydın umuttepede hafiften kar var bilginize...![]()
tango' Alıntı:GÜNAYDIN SAKARYA....! Evet arkadaşlar genelde hep böyle olur ilk hevesle herkez pc yi açmak için fırsat yaratılır sonra bıkkınlık gelir birden insana sonra sitede belli başlı kişiler kalır etkinlik için fırsat yaratılamaz hale gelinir .(tabi benim düşüncem ve yaşadıklarım bu yönde)
Sakaryalı off road ve doğa sever dostlar aslında çarşamba günleri SOSDER de buluşabiliriz kulüplede bağlantıyı koparmamak lazım diye düşünüyorum fikir alış verişi sohpet ve vs. için olmazmı.
Günaydın dündar kardeş bitmedimi arabanın işidundaralp' Alıntı:Bu arada benim şaft masfalı değişecek kütür kütür ses yapıyor gaza asıldığımda..Siparişini verdim bugün elimde olur..Yolda kalırsam ararım birinizi![]()
dundaralp' Alıntı:Bu arada benim şaft masfalı değişecek kütür kütür ses yapıyor gaza asıldığımda..Siparişini verdim bugün elimde olur..Yolda kalırsam ararım birinizi![]()
tango' Alıntı:GÜNAYDIN SAKARYA....! Evet arkadaşlar genelde hep böyle olur ilk hevesle herkez pc yi açmak için fırsat yaratılır sonra bıkkınlık gelir birden insana sonra sitede belli başlı kişiler kalır etkinlik için fırsat yaratılamaz hale gelinir .(tabi benim düşüncem ve yaşadıklarım bu yönde)
Sakaryalı off road ve doğa sever dostlar aslında çarşamba günleri SOSDER de buluşabiliriz kulüplede bağlantıyı koparmamak lazım diye düşünüyorum fikir alış verişi sohpet ve vs. için olmazmı.