Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,222

Etiketler

Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydın...!
Bakıyorum da eski muhabbetler yok;nerde bu millet....
Sabahları pc başında akşamı okumaktan helak olurduk,şimdi bakıyorum bişey yok..
Yeni bir heyecan lazım demek ki...
Sinan Abi, Hakan bişeyler yapalım diyordu..Var mı bişey canlansın ahali.... :D :D :D

sinan54' Alıntı:
günaydın hamdi ağbi hayırlı işler. Maşallahın var gerçekten uyandırma servisi oldun
sinan bey size ve tüm hemşehrilerimede hayırlı işler.ben sevdim bu uyandırma servisi işini.bellimi olur ek işte olabilir.altyapı oluşturayım biraz. :smiley:

GÜNAYDIN SAKARYA....! Evet arkadaşlar genelde hep böyle olur ilk hevesle herkez pc yi açmak için fırsat yaratılır sonra bıkkınlık gelir birden insana sonra sitede belli başlı kişiler kalır etkinlik için fırsat yaratılamaz hale gelinir .(tabi benim düşüncem ve yaşadıklarım bu yönde)

Sakaryalı off road ve doğa sever dostlar aslında çarşamba günleri SOSDER de buluşabiliriz kulüplede bağlantıyı koparmamak lazım diye düşünüyorum fikir alış verişi sohpet ve vs. için olmazmı.

Herkese günaydın umuttepede hafiften kar var bilginize...:smiley:

gelgezelim' Alıntı:
eeee ben size söyledim demi bana uyarsanız neler göreceğiniz diye ama kime söylüyon bu arada hafta arası çıkacam gelmek isteyen varsa sucuklarını alsın yeter aracı olmayan arkadaşlar özellikle sizlere bu söylediğim saat 2 den sonra bir gün tekrar çıkacam bilgilerinize araç benden götürmek gezdirmekte benden
ilgililerin dikktine

Sucuk köfte tavuk alıp geliyorum :D abi ne zaman gideceksin bir daha ?

Bu arada benim şaft masfalı değişecek kütür kütür ses yapıyor gaza asıldığımda..Siparişini verdim bugün elimde olur..Yolda kalırsam ararım birinizi :D

dundaralp' Alıntı:
Herkese günaydın umuttepede hafiften kar var bilginize...:smiley:

günaydın dündar

tango' Alıntı:
GÜNAYDIN SAKARYA....! Evet arkadaşlar genelde hep böyle olur ilk hevesle herkez pc yi açmak için fırsat yaratılır sonra bıkkınlık gelir birden insana sonra sitede belli başlı kişiler kalır etkinlik için fırsat yaratılamaz hale gelinir .(tabi benim düşüncem ve yaşadıklarım bu yönde)

Sakaryalı off road ve doğa sever dostlar aslında çarşamba günleri SOSDER de buluşabiliriz kulüplede bağlantıyı koparmamak lazım diye düşünüyorum fikir alış verişi sohpet ve vs. için olmazmı.

yok be tanju işten fırsat buldukça pc başındayım. diğerleride aynıdır her halde, akşamlarıda ben giremiyorum. çocuklar yüzünden interneti kapatım. ders çalışmıyorlar ;)

dundaralp' Alıntı:
Bu arada benim şaft masfalı değişecek kütür kütür ses yapıyor gaza asıldığımda..Siparişini verdim bugün elimde olur..Yolda kalırsam ararım birinizi :D
Günaydın dündar kardeş bitmedimi arabanın işi

dundaralp' Alıntı:

Arabayı yeniden inşa ettin neredeyse..Dön artık sende bir suziye...

tango' Alıntı:

Aslında Çarşambaları Sosder de buluşma fikri güzel ama kendi adıma Hendek'e gittiğim için için iş çıkışı hemen yola çıkıyorum.Malum bizim işle hep saatli.
Sabah 7:20 çocuk okula bırakılacak.Saat 8:00 deki mesaiye Adapazarına yetişilecek,Akşam 17:00 de çıkılacak eve gidilecek çocuklara bakılacak felan..Hanım çalışıyor olunca bizimde gözümüz saatte oluyor. :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Geri