Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,100
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

günaydın arkadaşlar
bilgisayarımı açamadım bir süre baktım ....çamur değen arkadaşların yazılarını okudukça sevinmeye başladım tadını almışlar gezilerin anlaşıldı ve gittikçe kalabalık bir grup olacağız galiba hadi hayırlısı
herkeze iyi çalışmalar...takibe devam

Etiketler

hakan5408' Alıntı:
Tüm arkadaşlara iyi günler diliyorum anca gelebildimm

iyi günler hayırlı işler hakan, hoşgeldin

tango' Alıntı:
SAKARYA SELAM SELAM OFFROAD VE DOĞA TUTKUNLRI.

selam tanju hoşgeldin

gelgezelim' Alıntı:
günaydın arkadaşlar
bilgisayarımı açamadım bir süre baktım ....çamur değen arkadaşların yazılarını okudukça sevinmeye başladım tadını almışlar gezilerin anlaşıldı ve gittikçe kalabalık bir grup olacağız galiba hadi hayırlısı
herkeze iyi çalışmalar...takibe devam

hoş geldin gelgezelim, bence bilgisayarı açamamaktan değil sen bir yerlere kaçmışsındır. ;D

sinan54' Alıntı:
iyi günler hayırlı işler hakan, hoşgeldin

selam tanju hoşgeldin

hoş geldin gelgezelim, bence bilgisayarı açamamaktan değil sen bir yerlere kaçmışsındır. ;D
selam tanju yok tanju ya biryerler kaçmak değil 18 aylık bir kızım var havale geçirdei 4 gündür hastanedeyiz ama yüzünde gülücükleri görünce işyerine geldim onun için yoktum zor muş be....

evet hakan uğradık ama böyle olmuyor sana bir ceza yazacaz ;D ;D ;D ;D geç gelmelerin devamsızlık barajını aştı ;D ;D

gelgezelim' Alıntı:
selam tanju yok tanju ya biryerler kaçmak değil 18 aylık bir kızım var havale geçirdei 4 gündür hastanedeyiz ama yüzünde gülücükleri görünce işyerine geldim onun için yoktum zor muş be....

çok geçmiş olsun şimdi yeğenimiz nasıl

gelgezelim' Alıntı:
Geçmiş olsun şimdi iyidir inşallah

gelgezelim' Alıntı:

Abi büyük geçmiş olsun.Bebeye de acil şifalar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri