Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,095

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Baran 54' Alıntı:
hocam sitedeki pas 11 tek geçerim hakan alınmasın ne olur .
evet ya baktım ona hakan deli makina diyecek bir sey yok..niyetlenmedim değilde fiyat edermi bilemedim...elimizde patlarsa aç kalırız:smiley:

bircanefe' Alıntı:
evet ya baktım ona hakan deli makina diyecek bir sey yok..niyetlenmedim değilde fiyat edermi bilemedim...elimizde patlarsa aç kalırız:smiley:
hocam o aracı al herkez dumanını eksoz koklasın inan arç normallerin üzerinde ben arkadaşa duşündüm 9000ytl perası vardı olmadı hocam sıkı pazrlıkla bayana daha da duşer fiat bence hıç zarar etmezsin ve araç dursun ustanın yapımıdır yapılanlar sitsde paylasılmıştır ben peşindeyim ama sen al ihşallah 10 no 1 araç şunu nsolım sahibini tanımam bile ben aracın peşindeyim pazrlık sünnettir .hadi hocam bakıma harcıcagın parayı duşun diger arçlarda bunda kafan ağrımaz olmadı takas ederiz be anlaşıp bu araç kaçmaz.

fatih81_81' Alıntı:
evet gördüm bu aracın ilanını.ama 92 modele bu para verilmez.bence çok.buda 92 model 4750 tl. biraz çürügü var gibi ama 8000 tl vermekden iyidir.
http://www.sahibinden.com/1992_model_keci-73WQQaXQQ21114547WQQpXQQdisplayitem
bence 8000binlik daha iyi.ben olsam onu alırım.öbürünün ekmeği yenmiş.çürük araç insanın kardeşi gibi olur.atsan atamazsın satsan satamazsın.

ya hakan zaten zor tutuyom kendimi:smiley: verme gaza .send e iyi dediysen ciddi ciddi bakmam lazım o zaman ..yahu uyku tutmaz beni bu gece simdi:smiley:saol yinede kardeşim yarın bi arıyayım sahibini..aslında ayırdığım bütceyi asacak..cünkü aracımı satmadan almayı planlıyordum oyüzden külüstür bişeyler bakıyordum...ama pas11 de tam bi canavar...iyi karar vermem lazım...

son_kral_54' Alıntı:
bence 8000binlik daha iyi.ben olsam onu alırım.öbürünün ekmeği yenmiş.çürük araç insanın kardeşi gibi olur.atsan atamazsın satsan satamazsın.
kral abi pas 11 başka altarnetif yok bu budur 2 kere 2 sekiz değil abi 4 ya 4 x 4 luk tek niva pas 11 başka bişi demem ben bilginize. ;)

bircanefe' Alıntı:
ya hakan zaten zor tutuyom kendimi:smiley: verme gaza .send e iyi dediysen ciddi ciddi bakmam lazım o zaman ..yahu uyku tutmaz beni bu gece simdi:smiley:saol yinede kardeşim yarın bi arıyayım sahibini..aslında ayırdığım bütceyi asacak..cünkü aracımı satmadan almayı planlıyordum oyüzden külüstür bişeyler bakıyordum...ama pas11 de tam bi canavar...iyi karar vermem lazım...
abla yap bi pazarlık efsane ol inan hakan alınmasın ama ya ben inan nerdeyse suzuyla kafa kafaya takas yapıcaktım alıcan hiç birşey ama hiçbişey yapmayıp an kralından gazlıcan tek yapıcagin bir vinç onunda yeri hazır ınan o aracı yapmaya kalksan aracın 2 katı paran gider konuştur şu hocalığını ben alıcam de senin araç zaten bak adamı tanımam sevmem muhabbetim bile yok ama araç 10 numara bana inan bide iş sende bitiyo ağla sızla kap abla aracı kimseye yedirme ya sen tek ol pas 11 harbi tek abla :D :D hadi abla guldur bizi .olay budur.

bircanefe' Alıntı:
tıtresim gondermek istedim. valla simdi. :D

Herkese günaydın.
Yahu arkadaşlar siz uyumazmısınız...
Sabah bakıyorum muhabbetin kralı yapılmış.
Bircan Hanım size suziki derim başkada bişey demem...
Fatih sana da aynı şeyi tavsiye ederim.Hakan alınmasın :D

Günaydın Sakarya, Haıyrlı Mesailer ve Hayırlı Kazançlar
Çok çalışın arkadaşlar offroad için para lazım para ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Geri