Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,737

Etiketler
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

ya hiç sorma leyla ablaya nasıl kıydı bizim doktor ;D ;D ;D gerçi leyla abla ben attım karlara kendimi diyor ama bence alçak gönüllü olduğu için bu suçlamaları yakıştırmıyor ;) ;) ;D ;D

sinan54' Alıntı:
ya hiç sorma leyla ablaya nasıl kıydı bizim doktor ;D ;D ;D gerçi leyla abla ben attım karlara kendimi diyor ama bence alçak gönüllü olduğu için bu suçlamaları yakıştırmıyor ;) ;) ;D ;D
leyla ablanın intikamımı oldu acaba ??? ::smiley: ??? fotocumuz kayıp :D

yok yok leyla hanım yapmaz öyle şey bence o kayıplara karıştı fotoğraflara daha çok para teklif eden birilerini buldu galiba.oysa ben ona 1 2006 suzuk, jimny 1 adette 1996 3k vitara jlx teklif etmiştim ;D ;D ;D ;D

Ya Arakadaşlar Dr hanım çalışıyor hasta bakıyor yani boş olsa iki dakkikada halleder... geç olsun ama iyisi olsun...bu arada ben düşmedim.. kendim atladım fakat ayakta kalamadım olur bu kadarda sianan abi :mad: :mad: :mad: :mad:

ya hakan valilik kiriz merkezi oluşturdu doktor için haberin varmı? ;D ;D ;D bak demedi deme zanlı durumundasın en son sende onula idin ha bilmiş ol ;D ;D ;D ;D

leyla abla ne kısa zamanda doktor hanım ortaya çıkmazsa işler sakat ;D ;D ;D ;D demedi deme ben sana karşı vazi,femi yapayımda üzerimde kalmasın ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
leyla abla ne kısa zamanda doktor hanım ortaya çıkmazsa işler sakat ;D ;D ;D ;D demedi deme ben sana karşı vazi,femi yapayımda üzerimde kalmasın ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D halleder abi sıkıntı yok aramızda iyi

akhanlı' Alıntı:
;D ;D ;D ;D halleder abi sıkıntı yok aramızda iyi

tamamda abla işe valilik el attı kriz masası,akut işin içinde artık ooof nebiçim masraf çıkar haa gelen siz bana bir vitara alın ben bu işi çözeyim yoksa bu iş lr disco'ya doğru gidiyor ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.