Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10,583
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 690,730
Ynt: Sakarya Serbest Muhabbet Köşesi

Günaydınlar....

Hayırlı işler hayırlı sabahlar bereketli günler....

Haftanın ilk günü,hele güzel geçen bir hafta sonundan sonra işe başlamak :-[

Ama olsun ,iş olmazsa aş olmaz,para olmaz off road olmaz,gezi olmaz... :D :D :D

Herkese güzel bir hafta diliyorum ;)

Etiketler

Bu hafta sonu gerçekleşen Sülüklügöl gezimize katılan herkese çok teşekkür ederim.
Ayrıca il dışından gelen arkadaşlara ;
salih- Salih ağbiye,eşine ve suziye (İzmir )
son_kral_54 Hamdi ağbiye ve oğullarına (Ankara )
baran54- Hakan ve Misafiri ( Gebze )
tefeci Sinan’a ( İstanbul )
levento_ levnet’te,eşine minik offroadcu levent’te (oğlu) (İstanbul )

çoook teşekürler

herkeze güneydın..... hayırlı işler.pazartesi sendromu yaşayan varmı :D :D mesela dün neredeydim bugün neredeydim diyen ;D :D ;)

fatih düzce ekibini teşekküre dahil edemedim. onların internetteki isimlleri aklıma gelmedi. bu konuda bana yardımcı ol

sinan54' Alıntı:
fatih düzce ekibini teşekküre dahil edemedim. onların internetteki isimlleri aklıma gelmedi. bu konuda bana yardımcı ol
düzceden gelenler gökhan uzun (dünyaufak ) ve salih bal bide ben :D :D :D eeee nede olsa düzceliyiz 5 senedir sakaryalıyız ;) ;)

ha yaşa fatih, bak zaten salih ağbide izmirli ama oda artık dün itibari ile sakaryalı oldu. gerçi zaten yenge tarafından sakaryalı. bizde sayesinde izmirli olduk

leyla abla nasılsın. akşam kırantepede doktor hanımı bıraktınızmı hiç ses seda yok. ARAMA KURTARMA EKİBİNE haber verecm yoksa

gezinin fotoğrafları bu kadar olmamalı... ;)

yoksa fotoğraf yüklemeye üşenenler mi var aramızda.... :D :D

sakın ha üşenmeyin....bekliyoruz,tabi gezinin topic'inde ;D ;D ;D

ya abla sabahtan beri prf.doktor fotoğrafça ablamızdan ses seda yok tamam dedim leyla ablalar bunu kırantepede attı ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,810
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR