Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan5408 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 135
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 24,734
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Sakarya Sapanca Soğucak Yaylasında Biraraya Geliyoruz (31 Ocak 2010)

Sevgili arkadaşlar..

Bu hafta sonu aynı buluşma yeri baki olmak üzere;Sakarya Akyazı Dokurcun SÜLÜKLÜGÖL olarak belirledik.

31 Ocak 2010 Pazar günü saat 9:00 da Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Doğrucan Otopark ve Oto Yıkama'da buluşarak saat 09:30 da Dokurcun Sülüklügöl'e hareket edilecektir.

Buluşma noktasına gelmeden önce herkes yakıt,yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılamış olmalıdır.

Hava ve yol şartları göz önüne alınarak tedbirli olunmalı,kıyafetler buna göre tercih edilmelidir.

Araçlarda olması gereken techizatın bulunmasına özen gösterilmelidir.

Not:Adapazarı dışından gelecekler için buluşma noktası Akyazı Otoban Gişeleri çıkışı saat:10:15
Buluşma Yeri Adresi : Akıncılar Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:75 (Prestij Sineması Yanı)
DOĞRUCAN OTOPARK

iRTİBAT:Hakan Doğrucan

Tel: 0 537 876 06 63
0 264 281 11 15

Etiketler

hadi bol çamurlu bol batmalı bol kurtarmalı bol heycanlı bir gezi olsun ki biz istanbuldan resimlere bakalım ki gaza gelip oralara gelmemize vesile olsun.

Mithatcan' Alıntı:
hadi bol çamurlu bol batmalı bol kurtarmalı bol heycanlı bir gezi olsun ki biz istanbuldan resimlere bakalım ki gaza gelip oralara gelmemize vesile olsun.
Teşekkürler buyrun gelin hep beraber olsun

bu pazar belgrad ormanında programımız var ayrıca doğum günüm :smiley: 31 ocak ta

yoksa inanın gelirdim çok merak ediyorum oraları...

Mithatcan' Alıntı:
bu pazar belgrad ormanında programımız var ayrıca doğum günüm :smiley: 31 ocak ta

Herzaman bekleriz illa bir organizasyon olması şart değil...Siz biz geliyoruz deyin çizeriz rotayı toplarız ekibi çıkarız gezeriz..Hakan'a ulaşman yeterli.. selamlar.

Mithatcan' Alıntı:

Yolunuz düşerse SAKARYA ya bekleriz sizede iyi eğlenceler ve bol çamurlu hafta sonu diliyorum.
Bu arada doğum gününüz şimdiden kutlu ve mutlu olsun​

hakan5408' Alıntı:
Yolunuz düşerse SAKARYA ya bekleriz sizede iyi eğlenceler ve bol çamurlu hafta sonu diliyorum.
Bu arada doğum gününüz şimdiden kutlu ve mutlu olsun​

sağolun sizede iyi eğlenceler diliyorum :smiley:

resim bekliyorum

hakan5408' Alıntı:
Değerli arkadaşlar sapanca soğucağa giden arkadaşlardan aldığımız bilgilere göre hava şartları dolayısıyla soğucak yolunun kapalı olduğu bilgisini aldık.Aramızda standart araç bulunduğundan dolayı rotamızı sülüklü göle çeviriyoruz.
Katılımcı arkadaşlar bilgilerinize
HAKAN DOĞRUCAN

Hersayfada hatırlatmakta fayda var....

serkan şen' Alıntı:
Sevgili arkadaşlar..

Bu hafta sonu aynı buluşma yeri baki olmak üzere;Sakarya Akyazı Dokurcun SÜLÜKLÜGÖL olarak belirledik.

31 Ocak 2010 Pazar günü saat 9:00 da Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan Doğrucan Otopark ve Oto Yıkama'da buluşarak saat 09:30 da Dokurcun Sülüklügöl'e hareket edilecektir.

Buluşma noktasına gelmeden önce herkes yakıt,yiyecek ve içecek ihtiyacını karşılamış olmalıdır.

Hava ve yol şartları göz önüne alınarak tedbirli olunmalı,kıyafetler buna göre tercih edilmelidir.

Araçlarda olması gereken techizatın bulunmasına özen gösterilmelidir.

Not:Adapazarı dışından gelecekler için buluşma noktası Akyazı Otoban Gişeleri çıkışı saat:10:15
Buluşma Yeri Adresi : Akıncılar Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:75 (Prestij Sineması Yanı)
DOĞRUCAN OTOPARK

iRTİBAT:Hakan Doğrucan

Tel: 0 537 876 06 63
0 264 281 11 15

Gezimize katılacak olanlardan benim özel bir isteğim var:Arabasında yer olan arkadaşlar doğada ki yabani hayvanlara bırakılmak üzere bayatlamış ekmek veya yemek artığı gibi şeyleri yanlarına alabilirlerse daha da güzel olur düşüncesindeyim,şimdiden teşekkürler....

1.Serkan Şen Suziki Vitara
2.Sinan Aycan ve Abdullah Demir Herhangi bir Koltuk
3.Son _Kral (Hamdi Tekmen)5.2 Choreke
4.Konuralp Bucak Lada Niva 4x4 (mt lastik,balta,kürek,çeki halatı,takviye kablosu)
5.Tanju Çallı-Ruhi Yılmaz Toyota Hllux
6.Şener Özkay Suziki vitara 2,0 v6
7.Baran54 Hakan Suziki Vitara standart (mt lastik ,u kilit,strap,yedek akü, co pilot çaki mehmet.)
8.Dündar Özdemir chevrotet
9,Hakan Doğrucan Lada Niva 4x4 Leyla Akhanlı coo pilot
10.Salih Yıkılmazsoy
11.Güven Ulu Lada Niva 4x4
12.Fatih Turgut (Güven' in coo pilotu)
13.Gökhan Uzun Toyota 4Runner
14.Erkan Berberoğlu (nargilecix)
15. şemsettin erdoğan suzuki vitara 2.0 v6
16. bülent erdem pajero
17 demircan kayar toyota 4runner
18. gökhan göç suzuki vitara
19. himmet velioğlu suzuki vitara jlx
20. i. alper altan mitsubişhi pajero
21. mutafa izmitligil mitsubişhi pajero
22. murat balcı suzuki vitara jlx
23. yavuz şanlı suzuki samurai
24. Yusuf Ertuğrul LR Defender
25.serhat yıldırım nissan patrol
26.Ö.Faruk ATÇILAR suzuki vitara 2.0 V6
27Volkan AKKOÇ jİMNY
28.Barış Sezgin-Jeep cj-5 (mt lastik,dif.kilit,rollcage,çeki halatı)
29 Veysel AYAZ Toyota Rav4
30.metinzengin nissan patrol

Program değişikliği nedeniyle İzmit ekibi olarak katılamıyoruz iyi faaliyetletler...

Program değişikliği nedeniyle İzmit ekibi olarak katılamıyoruz iyi faaliyetletler...

Sayın almirsen malesef hava ve yol şartlarını dikkate alarak bu kararı aldık.Eğer fikrinizi değiştirirseniz memnun oluruz katılımınızı bekliyoruz.Saygılarımla....

Değerli arkadaşlar Kamp ateşi yakılacağından araçalarda kuru odun bulundurmayı ihmal etmeyin
Ayrıca mangal yapmak isteğen arkadaşlarda yanlarında gerekli olan malzemeyi alabilirler Saygılar.​

böylesi daha iyi oldu bence hem sülüklü gölde güzel bir rota

serkan şen' Alıntı:

Sayın almirsen malesef hava ve yol şartlarını dikkate alarak bu kararı aldık.Eğer fikrinizi değiştirirseniz memnun oluruz katılımınızı bekliyoruz.Saygılarımla....

hassasiyetin için çok teşekkür ederim serkan abi,ama sizin program değişikliğinden değil bizim program değişikliğinden ötürü katılamıyoruz,çok güzel bir gezi kaçırdığımızın farkındayız,size sorunsuz faaliyetler...

almirsen' Alıntı:
hassasiyetin için çok teşekkür ederim serkan abi,ama sizin program değişikliğinden değil bizim program değişikliğinden ötürü katılamıyoruz,çok güzel bir gezi kaçırdığımızın farkındayız,size sorunsuz faaliyetler...

Teşekkürler...sizede.. ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR