Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,062
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

serkan abi yapmışsın yine yapıcağını harika bir gezi ve suziki land buluşması kardeş bir buluşma olmuş bir suzi kullanıcısı olarak askerde land kullanmıştım araçlar ve gezi süper yanlız ekürülerini göremedim sen tek koşmazdın ya hani daiatsu suzular habersiz bir gezi oldu galiba..... ;D :D

Etiketler
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

Süper bir gezi olmuş.Fotolarda süper...EEE işin içinde benim memleketim Düzce olurda güzel olmazmı birde Gölyaka ibaresi var. AAHHhhhh Gölyaka ah doğup büyüdüğüm ve 2004 yılına kadar yaşadığım yer :D :D orda olsam şimdi.

Yaa gece yarısı keşke o sucuk sahnesini görmeseydim canım çekti şimdi iştende yeni geldim karnımın acıkması 4 kat arttı :D :D :D :D

Baran 54' Alıntı:
serkan abi yapmışsın yine yapıcağını harika bir gezi ve suziki land buluşması kardeş bir buluşma olmuş bir suzi kullanıcısı olarak askerde land kullanmıştım araçlar ve gezi süper yanlız ekürülerini göremedim sen tek koşmazdın ya hani daiatsu suzular habersiz bir gezi oldu galiba..... ;D :D

Senelik izinde olduğumdan hafta içine denk geldi.Malum herkes işinde gücünde...

fatih81_81' Alıntı:
Süper bir gezi olmuş.Fotolarda süper...EEE işin içinde benim memleketim Düzce olurda güzel olmazmı birde Gölyaka ibaresi var. AAHHhhhh Gölyaka ah doğup büyüdüğüm ve 2004 yılına kadar yaşadığım yer :D :D orda olsam şimdi.

Yaa gece yarısı keşke o sucuk sahnesini görmeseydim canım çekti şimdi iştende yeni geldim karnımın acıkması 4 kat arttı :D :D :D :D

Reha abi ile Gölyaka da buluştuk,oradan kamp yapacağımız Pürenli yaylasına çıktık.
Bak Sinan Abi Aldı Suzukiyi;şimdi sıra sende...aldığında yaparsın bir organizasyon gideriz yine hep birlikte...

serkan harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

bu arada timura dikkat seni landcı yapmasın, bence önlem olarak land gezilerine tek suziki ile gitme ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

sinan54' Alıntı:
serkan harika bir gezi olmuş paylaşım için teşekkürler

bu arada timura dikkat seni landcı yapmasın, bence önlem olarak land gezilerine tek suziki ile gitme ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Landları sevdim abi ya....o kadar genişlerki benim suzuki bile içine sığar...solon solamanje bir araba...Dur bakalım ileride ne olur ;D

arazi taşıtları kanununun 13. madde 4. satırında derkı ey fani offrodcular doğru yol suzukıdir bundan dönüp başka markalara meyledenin cezası ömür boyu asfaltta yayları kesik tofaşa binmektir bu ulkemizde böyle japonyada ceza daha ağar ........ 3 tekerlekli itmeli ;D ;D el arabası.......... ;D ;D ;D ;D ;D

rescueteam' Alıntı:
arazi taşıtları kanununun 13. madde 4. satırında derkı ey fani offrodcular doğru yol suzukıdir bundan dönüp başka markalara meyledenin cezası ömür boyu asfaltta yayları kesik tofaşa binmektir bu ulkemizde böyle japonyada ceza daha ağar ........ 3 tekerlekli itmeli ;D ;D el arabası.......... ;D ;D ;D ;D ;D

Bu durumda ;yayları kesik tofaşa binmeyi asla isteyemem ;) ;D ;D ;D

Merhaba arkadaşlar,
Güzel gezi olmuş.hani eskiden derlerdiya <yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat> sağolsun Serkan arkadaşımız hepsini hem anlatmış hem göstermiş.Emeği geçenlerin emeklerine sağlık.
Hendek işte orda olay başlar.2005 haziran sonları zorunlu olarak geçici görev (kadastro çalışması) için gittik baktım 25 arkadaş olmuşuz, bir firma işi almış onlara çalışacağız.Kısaca devletten maaş alıp yemek ve yatak karşılığında (boğaz tokluğuna) müteahit'e çalıştık.Ben kendi aracımla fiat scudo yakın çevre yaylalarını ve keremali tepesini gezdim gördüm.Bölge gerçekten çok güzel.
Kalın sağlıcakla.

sisdagili61' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar,
Güzel gezi olmuş.hani eskiden derlerdiya <yiyip içtiğin senin olsun gördüklerini anlat> sağolsun Serkan arkadaşımız hepsini hem anlatmış hem göstermiş.Emeği geçenlerin emeklerine sağlık.
Hendek işte orda olay başlar.2005 haziran sonları zorunlu olarak geçici görev (kadastro çalışması) için gittik baktım 25 arkadaş olmuşuz, bir firma işi almış onlara çalışacağız.Kısaca devletten maaş alıp yemek ve yatak karşılığında (boğaz tokluğuna) müteahit'e çalıştık.Ben kendi aracımla fiat scudo yakın çevre yaylalarını ve keremali tepesini gezdim gördüm.Bölge gerçekten çok güzel.
Kalın sağlıcakla.

Niyazi Bey merhaba..Bu güzel memleketi gördüğünüze sevindim.Herhalde meslektaşızda aynı zamanda ben de Haritacım,Kadastro teşkilatında değilim ama Büyükşehir Belediyesindeyim.Selamlar...

serkan şen' Alıntı:
Reha abi ile Gölyaka da buluştuk,oradan kamp yapacağımız Pürenli yaylasına çıktık.
Bak Sinan Abi Aldı Suzukiyi;şimdi sıra sende...aldığında yaparsın bir organizasyon gideriz yine hep birlikte...
inş abi oda olur bigün
Gölyaka fotosu yokmu :smiley:

Merhaba arkadaşlar,
Bilenlere sözüm yok bilmeyenler için, Serkan arkadaşımızın memleketi gerçekten güzel.Haritacılık sayesinde hem çok gezdim hemde çok kişiyle tanıştım.Emekli oldum fakat iş olunca arkadaşlara yardımcı oluyorum.En güzeli bazan röleve işi çıkıyor hele eski eser resterosyonu olursa varya.Meslek güzelde para kazanan arkadaş az sayıda.Ha bu arada ben teknisyen idim.Hendek'te Sofular, Akyazı'da Düzgazel (Süpren) ve Karaçalılık köylerinde çalıştım.Güzel vede zevkli günlerdi.
Kalın sağlıcakla.

serkan şen' Alıntı:
İlginize ben teşekkür ederim.

üstad bizimde dahil olabileceğimiz bir gezi ilgimizi zirve yaptıracaktır memleketi esirgemeyin bizden

reha' Alıntı:
Serkan,
maalesef gezinizin sadece "akşam yemeklerin" dahil olabildim ;-( .. iki akşam üst üste "tanrı misafiri de" biraz fazla gibi oldum ama ;-))
Katilabildigim kadari bile harika idi, hepinize çok çok teşekkür ederim, reha
Reha abi sen müsait ol hemen yeni bişiler yapalım öle sadece gece ile olmadı doyamadık :smiley:

simurg2' Alıntı:
Serkan bey harika gezi olmuş 180 km yaylalar üzerinden mi yaptınız rotanızı yaylalar üzerindense ayrıntılı verebilirseniz sevinirim aynı güzergahı katetmek istiyorum bilği verirseniz sevinirim teşekkürler
Rotanın kordinatlarını Reha abi koyacak sorun surdaki bennim gps nin hafıza doldu 2 ayrı gps den rotaları alıcaz .

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri