Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan serkan şen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 95
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,087
Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

serkan bey teşekkürler gene bir parmak bal çaldınız dilimize

Etiketler

Ynt: Sakarya - Hendek - Dikmen - Bolu - Abant Gölü Keşif Gezisi (20-22 Mayıs 2010)

güzel bir gezi olmuş.resimler için saol serkan. devamını bekliyorum..

emeği geçenlere teşekkür.süper foto'lar hele biri var müthişşş. hani şu sucuklu yumurtalı olan :smiley: sanırım karnım aç.dur ben bi mutfağa bakiimm :smiley:

kaptan_11' Alıntı:
çok güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler.
CONKERLER' Alıntı:
serkan bey teşekkürler gene bir parmak bal çaldınız dilimize
Afrasyap' Alıntı:
Çok güzel resimler çekmişiniz paylaşım için teşekkürler git gellerde kalıyoruz sayenizde... ;) (yani offroad yapmak konusunda)
fix' Alıntı:
güzel bir gezi olmuş.resimler için saol serkan. devamını bekliyorum..
son_kral_54' Alıntı:
emeği geçenlere teşekkür.süper foto'lar hele biri var müthişşş. hani şu sucuklu yumurtalı olan :smiley: sanırım karnım aç.dur ben bi mutfağa bakiimm :smiley:

İlginize ben teşekkür ederim.

tek kelime ile bravoooooooooooo serkan bu arada belediyedekılerde siteyı takıp ediyorrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

rescueteam' Alıntı:
tek kelime ile bravoooooooooooo serkan bu arada belediyedekılerde siteyı takıp ediyorrrrrrrrrrrrrrrr ;D ;D ;D ;D ;D ;D

İzinde olmanın dayanılmaz güzelliği;hiç bir şey umrunda olmuyor.... :D :D :D

serkan şen' Alıntı:
İzinde olmanın dayanılmaz güzelliği;hiç bir şey umrunda olmuyor.... :D :D :D
isyana teşviiiiiiiiiik sinanı kahrındanmı öldürücen ;D ;D ;D ;D

Geziniz çok güzel olmuş, doğa muhteşem, paylaşım için teşekkürler

Serkan günaydın ne güzel gezmişsiniz yine her zamanki gibi
Valla tadını çıkartmakta haklısın, durumlar da müsait olunca ;D

Serkan & Reha ve tabiki de organizatörümüz Timur abi bu muhteşem gezi için teşekkür ediyorum ve naçizane birkaç fotoğrafta ben ekliyorum.... :D

22052010160.jpg

22052010161.jpg

22052010162.jpg

22052010168.jpg

22052010169.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR