kanka bende resimlerin çözünürlügünü düşürdüm kalitesi düştü.ama orcinalleri duruyo tabiBaran 54' Alıntı:kanka senayarlarken ben atabıldıgımı atıyorum ama kalıte cok duşuk. :'(
kanka bitti. 60 tane yükledim.benden bu kadar resim olayı.Baran 54' Alıntı:devam et kankam benımkıler bıttı senınkıler süper ;D ;D
tamamdır kanka yarın daha yukleyenler kesin olur.fatih81_81' Alıntı:kanka bitti. 60 tane yükledim.benden bu kadar resim olayı.![]()
evet diger fotoları beklicez kankam.Baran 54' Alıntı:tamamdır kanka yarın daha yukleyenler kesin olur.;D
![]()
sen o aracın aptıklarını gorseydin mustafad 10 numara atraksiyon yaptı. ;DMustafad' Alıntı:Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.
o kadar hırslıydıki tamponu falan kırdı.düz duvara tırmandı resmen.Mustafad' Alıntı:Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.
Baran 54' Alıntı:sen o aracın aptıklarını gorseydin mustafad 10 numara atraksiyon yaptı. ;D
senerozkay' Alıntı:arkadaşlar fotoğraflardanda görülğü gibi çokgüzel bir etkinlikti katılım çokgüzeldi,
bu gezinin düzenlenmesinde sonsuz emekleri olan serkan,hakan ve sinan arkadaşlarımıza şahsım ve sosder adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.
20 nin üzerindeki araç katılımı olan bu gezinin sorunsuz idareciliği,misafirlere olan ilgileri,konvoyu problemsiz yönetmeleri için tebrik ediyorum.
bidahaki gezide tekrardan birlikte olmak dileğiyle.herkeze teşekkürler.
bircanefe' Alıntı:bu ne hız yahuserkan bey ekipte olduğu gibi liderliği aldı gidiyor
biz daha pc ye atamadık fotografları
![]()