Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hakan5408 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 302
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 45,867
Ynt: Sakarya Akyazı; Dokurcun Sülüklügöl Buluşması (31 Ocak 2010)

;)

PICT0148.jpg

PICT0150.jpg

PICT0009.jpg

PICT0018.jpg

PICT0019.jpg

Etiketler

Baran 54' Alıntı:
kanka senayarlarken ben atabıldıgımı atıyorum ama kalıte cok duşuk. :'(
kanka bende resimlerin çözünürlügünü düşürdüm kalitesi düştü.ama orcinalleri duruyo tabi :D yoksa 6 ayda bu fotoları yükleyemeyiz.

devam et kankam benımkıler bıttı senınkıler süper ;D ;D

Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.

Mustafad' Alıntı:
Paylaşım ve görüntüler için teşekkürler. Fotolarda Antalya plakalı vitara gördüm, Antalyalılar fazla alışkın değildir kara ve soğuk havaya, dikkat edin, iyi bakın üşütmesin oralarda. Selamlar.
sen o aracın aptıklarını gorseydin mustafad 10 numara atraksiyon yaptı. ;D

Mustafad' Alıntı:
o kadar hırslıydıki tamponu falan kırdı.düz duvara tırmandı resmen.

Baran 54' Alıntı:
sen o aracın aptıklarını gorseydin mustafad 10 numara atraksiyon yaptı. ;D

Doğrudur hocam, benim araçta JLX ve aynı kasa, benzer parkurlarda bende kullanıyorum, yüzümü hiç kara çıkarmadı. Memleketimin plakasını taşıdığı için latife yapmak istedim sadece. Selamlar.

senerozkay' Alıntı:
arkadaşlar fotoğraflardanda görülğü gibi çokgüzel bir etkinlikti katılım çokgüzeldi,

bu gezinin düzenlenmesinde sonsuz emekleri olan serkan,hakan ve sinan arkadaşlarımıza şahsım ve sosder adına teşekkürlerimizi sunuyoruz.

20 nin üzerindeki araç katılımı olan bu gezinin sorunsuz idareciliği,misafirlere olan ilgileri,konvoyu problemsiz yönetmeleri için tebrik ediyorum.

bidahaki gezide tekrardan birlikte olmak dileğiyle.herkeze teşekkürler.

Sosder'in katılımı,off road'u ve doğayı sevenlerin sıcak ilgisi ve desteği bizleri daha da cesaretlendirdi.Bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisi ile kendi adıma,diğer arkadaşlarda katılacaktır; bir kez daha herkese teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri