Sahibinden Satılık Özel Orman

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bigalı Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,402
uzun değil murat bey.ben dahaa önce yasaklanmadan bu konuda çalışma yapmış araziyi bulmuş gerekli değerlendirmeleri yapmış ve sadece iş başvurmaya kalmıştı amaa bazı arkadaşların bazı yazılanlara tahammüllerinin olmaması sonucu moderatörün biri yasakladı sonuçta gezenbilir ormanı projeside suya düştü.yer tekirdağdaydı ve istanbula da yakındı yaklaşık 100 dönüm kadar

Etiketler
yasakşehir07' Alıntı:
uzun değil murat bey.ben dahaa önce yasaklanmadan bu konuda çalışma yapmış araziyi bulmuş gerekli değerlendirmeleri yapmış ve sadece iş başvurmaya kalmıştı amaa bazı arkadaşların bazı yazılanlara tahammüllerinin olmaması sonucu moderatörün biri yasakladı sonuçta gezenbilir ormanı projeside suya düştü.yer tekirdağdaydı ve istanbula da yakındı yaklaşık 100 dönüm kadar

Bu konu hakkında hiç birşey hatırlamıyorum.??
Özelden daha detaya girebilir misiniz acaba.?

Ynt: sahibinden satılık Özel orman

niyazi bey lütfen sizi yanıltmışlar iyi araştırın ve öyle yazın.işin incelikleri var sizde başvurmadan önce ikaametgahınızı o köye aldırın başvurnuzu yapın arazi size tahsis edilir kolayca.ayrıca o işi yapacak köylü nerde bizde.adamlar kendi tarlalarına bakmıyorlar dikmiyorlar ekmiyorlar devletin size vereceği 49 yıllığına ve daha sonra 99 yıllığına kiraalıyor o araziye mi yatırım yapacaklar sanıyorsunuz.neyse sağlıcakla kalın.nereden arazi aradığınızı söylerseniz belki yardımım dokunur

Ynt: Sahibinden Satılık Özel Orman

Merhaba arkadaşım,
Ben Çanakkale'de biryer bakmıştım, tabi ikametgah işi hiç aklıma gelmedi gerçekten çok iyi bir fikir.
Sanırım kiralanan arazilere fazla büyük olmamak koşuluyla binada yapılabiliyormuş diye duymuştum.
O dönem kiralayıp dikim işi yapabilirdim olmayınca vazgeçtim fakat tekrar gündeme almak gerekecek gibi.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

araziye 40 mt kare bir bakım amaçlı seyyar bina yapılabiliyor öyle kalma amaçlı veya ticari değil.sizde benim gibi yapın mesela.bir tarla bulun orman yapacağınız yere yakın veya bitişik evi ve tesisleri kendi arazinize yaparsınız ağaçlarıda devlet babanın arazisine dikersiniz.aklımız azcık hinliğe çalışır da ;D ama iyi hinlik ağaç ve yeşili koruma adına.size çanakkale taraflarında bir yer bulalım isterseniz.

Köye taşınmak lazım ama :smiley:

Bence de güzel bir fikir. 2007 de bende bir proje tasarlamıştım ama köylü itiraz ettiği için güme düşmüştü.
Hoş köylü kendide yapamamıştı.

O tarihten sonrada Özel ağaçlandırma konusunu rafa kaldırmıştım. Kendime küçük bir tarla alma hedefi koymuştum.

Şimdi tekrar özel ağaçlandırma konusuna mı baksam diyeceğim ama bu seferde uygun ağaçlandırılacak arazi bulma sorunu yaşanıyor ve müdürlüklerde rüşvet duvarına çarpılıyormuş.

Ben söyleyenin yalancısıyım ama büyük şehirlerde bu işler böyleymiş.
:(

Merak edenler için kaynak:
www.ozelagaclandirma.com

Ekli dosyalar

• SORULARLA_KISACA_ÖZEL_AĞAÇLANDIRMA.pdf
    239.2 KB · Görüntüleme: 394

murat bey korkulacak kadar büyütmeyin bu işi.aslında çok kolay ve ayrıca köye taşınmaya gerek yok.iki adres kullanırsınız sorun çözülür.sistem ikili adresi kabul ediyor.köylü zaten bu işi yapacak olsa güzel ülkem şimdiye yemyeşil olmuştu.köylümüz maalesef tembel ve hazırcı olmuş artık.köyde bile yumurta ve yoğurt satılıyorsa gerisini siz hesap edin artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.