Sahibinden Cherokee XJ 1991

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,323

kaneruslu

Kamp II
Web
www.kanerotomotiv.net
Sahibinden 190.000 km de sorunsuz bütün bakımları tarafımdan yapılmıştır.

Teknik özellikleri: Klima,Elektrikli cam ,ayna ve koltuklar, Cruise control,Renkli cam, Deri Koltuklar,Sis farı, Benzin/ LPG, Otomatik vites, 6 silindir, 4.0LT, 195hp

Fiyat : 16.500 TL
İletişim : 0532 523 27 04

Kaner USLU

big_12109894_44264_latp166.jpg

Etiketler

Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991

Yeni aracınız hayırlı olsun, aracınızı çok beğenmiştim, ama bende 2 ay kadar önce bir araç aldım. Bu işler kısmet işi, hayırlısı olsun.
Selamlar

kaneruslu' Alıntı:
Satmaktan vazgeçmiştim yeni araç aldığım için tekrar satışa sundum.Hayırlısı olsun :smiley:

İlan güncellenmiştir.Araç resimdeki wrangler lastikler ve orjinal jantlarıyla verilecektir.Araçda modifikasyon yoktur ,fabrika çıkış donanımlıdır.Offroad amaçlı hiçbir zaman kullanılmadı.

12-25.jpg

112-2.jpg

111-3.jpg

merhaba hayırlı satışlar.

ben de xj almak istiyorumda.
takas düşünüyomusunuz?
yada şu anki güncel fiyatı nedir ?
km de ne kadar yakar ?
kaporta çok temiz duruyo boya varmı ?

fibonacci' Alıntı:
merhaba hayırlı satışlar.

ben de xj almak istiyorumda.
takas düşünüyomusunuz?
yada şu anki güncel fiyatı nedir ?
km de ne kadar yakar ?
kaporta çok temiz duruyo boya varmı ?

Takas düşünmüyorum yeni bir araç aldığımdan dolayı satıyorum.Lpg ile şehir içi 300-330 yakıt tüketim değeri var.Kaporta boya çok iyi durumda zaten bilindiği gibi bu araçları çürütmek çok zordur.Lokal boya mevcut fakat 5 senedir bende hiç boyanmadı .Güncel son fiyatı 16,000 tl.

hayırlı ve tez satışlar. aracınız gayet iyi görünüşlü ancak sormak istediğim 10 - 12 bin tl'lik araçlarla bu araç arasında fiyat farkının hangi kriterlere göre belirlendiği ? donanımlar bence yeterli fiyat farkı nedeni değil, genelinde klima, otm. vites ve deri koltuk var, ayrıca her 2. el araç alındıktan sonra zaten elden geçirilmeli. bozuk bir araç ta öyle satılamaz... bu araçların piyasasınnn çok tutarsız fiyatlandırıldığını düşünüyorum. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

onder1976' Alıntı:
hayırlı ve tez satışlar. aracınız gayet iyi görünüşlü ancak sormak istediğim 10 - 12 bin tl'lik araçlarla bu araç arasında fiyat farkının hangi kriterlere göre belirlendiği ? donanımlar bence yeterli fiyat farkı nedeni değil, genelinde klima, otm. vites ve deri koltuk var, ayrıca her 2. el araç alındıktan sonra zaten elden geçirilmeli. bozuk bir araç ta öyle satılamaz... bu araçların piyasasınnn çok tutarsız fiyatlandırıldığını düşünüyorum. fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim.

10 - 12 bin tl lik araçlarla arasındaki fiyat farkının sebebi aracın orjinal olması , yılına göre yıpranmaması ve vergi avantajının olmasıdır.Bugün 2.el araç piyasasına baktığınızda düşük rakamlara satılan araçları ekspertiz yaptırdığınızda çok ciddi masraflı olduklarını göreceksiniz ve bu araçlar yerli araba olmadığından yüksek meblalarda para harcanması gerekiyor.Sonuç olarak zaten hali hazırda olan maddi açıdan sıkıntısı olmayan araç almak daha avantajlı hale geliyor.Ayrıca otomobilde orjinallik kavramınıda göz önünde bulundurmanız gerekiyor.

aracın aynısından bende var. aracı satın aldığım kişi şanjımanındaki problemden dolayı şanzımanını değiştirmiş fakat orjinali ile değiştirmemiş olacak ki arka ara şanzımana uyum sağlamıyor.. arka ara şanzıman 31mm kalınlığında bir dişliye sahipken almış olduğukları şanzıman 27 mm sahip aradaki kısımı celikten bir aparat yapılmış fakat sorun cıkarıyor...sizden ricam bu aracın şanzımanın modeli nedir. özellikleri nedir belirtirseniz cok sevinirim

216 574 69 93 taroto jeep yedek parçacısı.Tarkan bey sahibidir aracın model yılını ve isterse şase numarasını verirseniz size her detayını söyler.

cok tşk ler ... yarın bir bilgi alıp siteye aldığım bilgiyi aktarırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,529
Kaydolan Son Üyemiz
Mustafacan Nişancı

SON KONULAR

Geri