Sahibinden Cherokee XJ 1991

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaneruslu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,324
Ynt: Sahibinden Cherokee XJ 1991

ıyı gunler 13000 tl nakıtım var uygunsa gorusmek ısterım

Etiketler

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Benimde 1996 model Cherokee aracım satılık.İlgilenenler için Sahibinden.com ilan nosu 27950033.Araç 5 yıldır bende araziye hiç çıkmadım sadece hafta sonları kullanıldı.Şu an 3. aracım olarak işyerimde gölgede beklemede.Bilgilerinize.

slm hosgeldınız aracanız xj mi zj mi hangi model olduğunu yzmamısınz ayrıca siz baska bir baslık altında aracınıza ilan acarsanız daha rahat satarsınz hayırlı satışlar

fk1981' Alıntı:
Selam hosgeldınız aracanız xj mi zj mi hangi model olduğunu yzmamısınz ayrıca siz baska bir baslık altında aracınıza ilan acarsanız daha rahat satarsınz hayırlı satışlar

Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır kullandığım için artık satmak istiyorum.Verdiğim ilan nosunda fotoları mevcuttur.Teşekkür ederim.

ŞenolESES' Alıntı:
Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır kullandığım için artık satmak istiyorum.Verdiğim ilan nosunda fotoları mevcuttur.Teşekkür ederim.
ilan panasundan vasıta bölümne girdğinizde sağ kösede mavi butonlanlar var aradan yeni konu başlatablırsınız bu konun içeriğinde yazmak sizin aracanıza uygun olmaya bılılır aracınz 96 model zj bu konun baslığıda 91 xj sitede zj ler daha fazla kesin satılır araç oldukça temiz.. cıddı olarak dusunuyorum almayı fakat ben suan hakkarı yüksekova da görev yapıyorum aracınız ankarda ve ben ancak kasım gibi geleceğim eğer hala elınızde olursa araç görüsebilirz tesk..

İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.Tatil için 15 gün kadar Ankara dışında olacağım için inşallah dönünce tavsiyelerinize uyarım.Teşekkürler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR