fk1981' Alıntı:Selam hosgeldınız aracanız xj mi zj mi hangi model olduğunu yzmamısınz ayrıca siz baska bir baslık altında aracınıza ilan acarsanız daha rahat satarsınz hayırlı satışlar
fk1981' Alıntı:araça baktım ilandan gerçeketn temiz duruyor. fiyat konusunda herhangibir esneklikpayınız olurmu ??
ilan panasundan vasıta bölümne girdğinizde sağ kösede mavi butonlanlar var aradan yeni konu başlatablırsınız bu konun içeriğinde yazmak sizin aracanıza uygun olmaya bılılır aracınz 96 model zj bu konun baslığıda 91 xj sitede zj ler daha fazla kesin satılır araç oldukça temiz.. cıddı olarak dusunuyorum almayı fakat ben suan hakkarı yüksekova da görev yapıyorum aracınız ankarda ve ben ancak kasım gibi geleceğim eğer hala elınızde olursa araç görüsebilirz tesk..ŞenolESES' Alıntı:Henüz konulara hakim olamadığım için burada görünce yazdım.Daha sonra resimli olarak ilan vermeye çalışırım.Araç 1996 model Grand Chertokee Ltd.-5.2 v8 Benzinli.Uzun yolda 11-12lt.şehir içi en son 18.4 yaktı.Belirttiğim gibi araziye çıkmadığım ve 5 yıldır kullandığım için artık satmak istiyorum.Verdiğim ilan nosunda fotoları mevcuttur.Teşekkür ederim.
rica ederım şenol bey iyi tatıller dılıyorumŞenolESES' Alıntı:İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.Tatil için 15 gün kadar Ankara dışında olacağım için inşallah dönünce tavsiyelerinize uyarım.Teşekkürler.