Sağlam Grand Cherokee Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan JAMES BROWN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,359

Etiketler
Ynt: Sağlam Grand Cherokee Arıyorum

Oktay cım gönlüm ister gönlüne göre bir jeep almanı...Sabrında tükeniyor anladığım kadarı ile...ama 93 deyip birde 14.000....tl olacak diye kısas yapıp temiz ve masrafsız böyle bir araç bulamassın .....Bu sitedeki bildiğim kadarı ile bir çok araç temiz ve masrafsızdır...bundan dolayı biraz bu dediğin fiyata biraz zor olur kanaatindeyim.........Şunu yapabilirsin ...hepimizin bildiği bir sitede jeep bölümüne araç ilanı verebilirsin ...muhtemelen birileri dönecektir........Gelen teklifleride söylersen fikrimizi söyleriz............kal sağlıcakla ;)

Ayhan abicim ilgin ve yardım etmek isteyişin için teşekkür ederim,Sadece kafam çok karıştı,hatta psikoza gireceğim yakında :mad:.Neyse hayırlısı :smiley:

93 diye neden sınırlıyorsun ................yoksa bir kaç araba varr ama 93 üstü birde xj al diycem....neden bu gün arkadaşım geldi....98 land ile araç ful teyp bağlatalım dedik neler ne arızalar ne kablolar çıktı ortaya bin pişman oldukkkkkkk ben hep dediğim gibi araçta eloktronik az olucak........vergiden dolayı mı...93 te sınırlıyorsunnn ....... ..gel sana xj alalım ...... millet en başta alpaslan arabasını pazarlamaya çalışıyor diycek bunu bile bile ....özelden yamıyorum genede burdan yazayım açık lık olsunnnn ;)

Oktay şaka yerinde şaka yaparız ciddiyet gerekirse ciddi oluruz. Sen bakma bu dengesizin dediklerine. Sen bir kere ZJ yi kafaya koydun. Başka bir şey alırsan aklın kalır. Sabırlı ol biraz. Rakamı biraz daha çıkmaya çalış. O rakamlara üzmeyeni bulmak için uzun bir süre pusuda beklemek zorunda kalabiliriz. He dersen ki Xj de olur. Ayhan efendi hassasiyet yapıyor reklam yaptı derler diye ama. Bir şeyi unutmayalım dost dosta iş yapıyoruz. Xj arayan biri çıkarsa Ayhan'ın ki yabancıya mı gitsin? Tertemiz XJ. Adam aldı alalı bir kere arıza için tamire gitmedi daha. Ama dediğim gibi bu saatten sonra seni XJ kesmez..

Sabret psikoza girme :smiley:

bence bu adam araba alırdı ki sen yada ben adamın aklını karıştırmasaydık ............bide çok elemiycen ya bakıcan motor sağlammı şanzuman iyimi......rengini beğendinmi.......gerisi yalannnn.............oktay bunuda baz all.............alpaslan lada fazla konuşup kafanı bulandırma... ;D

http://www.sahibinden.com/jeep_grand_cherokee_orvis_edition-00WQQaXQQ15531411WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/tertemiz_grand_cherokee_5_2_zj_ihtiyactan-58WQQaXQQ15184268WQQpXQQdisplayitem
Bunlar nasıl Ayhan ve Alparslan abi?ilkinde LPG yok ama :(

ikinci link teki ilan daki araç benim hoşuma gitti sadece km biraz düşündürdü yoksa çok hoş bir araç bence olabilir.......... ;)

Ben Çayyolu'nda oturuyorum. İstersen gidip bakarım. Ama sadece dıştan! motor, yürür falan pek anlamam, onları gelip kendin göstermen lazım. Gelirsen sana da yardımcı olmaya çalışırım. Servis, vs konusunda.

Kerem

http://www.sahibinden.com/gerceten_omurluk_masrafsiz_jeep_arayanlara-20WQQaXQQ14034870WQQpXQQdisplayitem

Bide benim araca bak istersen gerçi 93 değil ama :smiley:

oktay o çayyolundaki yeşil zj benim aracım :smiley: satmayı aslında pek düşünmüyodum ama şimdi satarsam ufukta bi 5.9 alma ihtimalim var diye satıyorum.. durum şu, annemin ödeme zamanı gelmiş hatta geçmiş bir miktar borcu var, şuanda 17.700 tl civarı galiba, her neyse borcunu ödemek içinde bankadan para çekmesi gerek ama bankadaki parasını vadeye yatırdığından ona da dokunmak istemiyo, vadesi de ekimde doluyo, tabii burda türkün aklı çalıştı ve anneme dedimki istersen ben jeepi satayım borcunu kapatalım, ama senin bankadaki paranın vadesi dolunca ekimde 10 bin ytl fazlasıyla bana geri verirsen :D ki böylece kendime 5.9 bakıcam o parayla, kabul etti bende acil ihtiyaçtan diye satılığa çıkardım aracı..

araçla ilgili detayları elimden geldiği kadar belirtmeye çalıştım ilan detaylarımı dikkatli okumuşsundur umarım. bunların dışında son günlerde sanki direksiyonun powerinin elden geçmesi lazım gibi geliyo bana hafif bi cayırtı var sert ve tam çevirmelerde, birde şaf-balans ayarı yapılacak, ilanda yazmadığım hadiseleri bunlar aracın.. onun dışında ne yazdıysam o.. zj bende artık tutku haline geldiği için titiz bakmaya çalışıyorum haliyle. en son motor yağı fren yağı vs değişti km si daha gelmemişti ama satılacak diye değiştirdim yine de, ama uzun süre tatildeydim o direksiyon bakımını yeni fark ettim gerçi baktırmadım bi rahatsızlık vermiyo ama bilmekte fayda var. bu arada kaportası boyası mükemmel durumda bi araç arıyosan bundan uzak dur bence çünkü boya işleri var aracın keyfe keder uğraşılacak
durum bu artık eylül sonuna kadar satılmazsa kaldıracağım ilanı çünkü zaten anlattığım gibi anne kıyağı durumu ortadan kalkacak, 5.9 şimdilik hayal olacak, o zamanda ön tamponu ve panjurları falan 96 sonrası makyajlı kasalarınkilerle değiştirmeyi ve etek altını komple boyatıp binmeye devam etmeyi planlıyorum, ilandaki numaradan bana ulaşabilirsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,634
Kaydolan Son Üyemiz
nivacikadir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR