ferhat05
Kamp II
arkadaslar baslıktanda anlasılacagı gıbı sagdan dıreksıyonu bulunann bır arazı aracı alırsam bunu sol tarafa alabılırmıyız.. Turkıye de bu ısı yapan yerler var mı ? bu konuda yardımcı olabılırmısınz??
unal' Alıntı:sağdan sola almak kolay değildir maliyetide araca göre değişir ankara yada başka yerde 3000 tl yapıyolarsa malzeme işcilik dahil tabi bu arada şunuda söyle yaptırken yazılı anlaşma isterim aracı teslim aldığımda sorun yaşarsam mekanik elektrik yada elektironik üçretsiz olarak bunlar düzeltilecek diye ve bence paranın yarısını ver yarısını aracı kontrol edip ondan sonra paranı öde
yavuz-çelikel' Alıntı:tahmin ediyorum demiştim.yapan yerler var duyduğum, aklımda kalan.Yanlış bilgi vermek istemem.
şu ana yaptığımız konuşmanında gereksiz olduğunu söyleyerek, benimde sizde ricam burada kesmektir.unal' Alıntı:temeli şu ama b arkadaş kafasında tahmini maliyet hesabı yaptığında 3000 bilemedin 4000 ddi biryere gitti farzetki 8000 tl dendi deseki olurmu kazıkcısınız ben 3000 tl yapıldğını biliyrum yada bana öyle söylediler karşısındakide tres birisi ters laf etti mesela git orda yaptır vs vs demez orda ben duymuşdum öyle z annetmişdim yada bi arkadaşın aklında öyle kalmışdı gibi kelimeler aklına gelmez yada duymuşdumla öyle anlatmışlardı denildiğinde hatalı bilgi olur sadece ricam bu tip işlerde net bilgi fiyat alınarak belirtilirse daha tatminkar cevap ve net bilgi olur