Saç Hardtop

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aykan Utku Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,945

Aykan Utku

Yeni Üye
Yer
İstanbul Kağıthane
Herkese merhaba cj yi alalı 3 ay olmasına rağmen hala yollara çıkamadık aracın üstünde şu an saç hardtop bulunmakta amacım saç olan hardtopu kesmek yerine plastik olanlardan veya tente istiyorum kestirdikten sonra pişman olur muyum?

Etiketler

Ynt: Saç Hardtop

80 model cj6

altAuj_MxNmCVU0uWJqQrFJv4VLFZjPpud4jAsa7Q410nGi.jpg

kapılar kapı naçizane fikrim çıkar üstünü bikini top koy yazın öyle gez kışın geri takarsın kabinini

Abi aracın cj 6 . Bence hard topun en çok yakıştığı araçlardan biri. Elbette yazın sıcağında bikini top ile gezmek daha zevkli yine de yapacağın işlem bence hard topu hurdaya çıkarmamalı.

Fakat saç hardtop tamamıyla kupaya kaynaklı amacım polyestere çevirmek en azından hem aracın üzerinde ki gereksiz ağırlık kurtulmuş olur diye düşünüyorum fakat aracın üzerinde bagaj var polyester tavana da koyulabilir mi yoksa bir sorun çıkar mı

cj5 e 3500 tl civsrına yapıyolar hardtıo cj6 ne kadar olur bilemiyorum kaynağı düşünme bence ama ille yaptıracağım diyosan muhtemelen sana 4500 maal olur yada cj8 den kesip koyabilirsin secim sana kalmış

:smiley: ercan arkadaşa numaramı verdim ama aramadı bakalım hangi menteşe nasıl menteşe önemli olan detaylar

cj 5 6 7 8 fiber hardtop ve kapı imalat imkanlarımız dahilinde.
facebook https://www.facebook.com/bozokpolyester.oguzcoskun

10526184_10152524199329336_6142907665611807914_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR