Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 346,603
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
heee senin Ayhan'da gönlün var yani. E iyi ne diyeyim. Ben bu yapışığı senden uzak tutmak için öyle soğutuyordum senden. Razıysan tamam..

Ayhan ben yanlış hatırlamışım canım. Kayıkçının küreği 18 metre.. ;D

İğğğğrenç bir ilişki yine ;D

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
ayhanın hanımları diyoz ;D
arkadaşım bu ne servet düşmanlığı
hep bunu yapıyorsun ayhan yok burda hemen konuş ileri geri deniz içnde sen böyle konuşursun allah bilr..

DEJAVUU' Alıntı:
hep bunu yapıyorsun ayhan yok burda hemen konuş ileri geri deniz içnde sen böyle konuşursun allah bilr..

Ulan dejavuuuuuuuuuuuu psişiği sen bu kimlikle teknik yorumdamı yaptın utanmadan mesaj sayına bakarsak yapmışsın.. Yazıklar olsun sana emi..

dakaltan' Alıntı:
yesin valla Paşanın hiç rahatsız olacağını sanmıyorum ;D

İbraaam; doğru diyon. 200 bana da çok geldiydi bir an, nereye koyacam diye kara kara düşünüyordum ;D

arkadaşım milleti kandırıp saf ve temiz duygularıyla oynama servet avcısı mı oldun basımıza ayhanın evlerine göz diktin demi aklın sıra para parayı çekecek ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan dejavuuuuuuuuuuuu psişiği sen bu kimlikle teknik yorumdamı yaptın utanmadan mesaj sayına bakarsak yapmışsın.. Yazıklar olsun sana emi..
terbiyesiz seviye düşmanı bir sen biliyorsun birde o yok burda sen onu anladınnnn ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşım milleti kandırıp saf ve temiz duygularıyla oynama servet avcısı mı oldun basımıza ayhanın evlerine göz diktin demi aklın sıra para parayı çekecek ;D

para dediğin elimin kiri, Ayhan'ımın cansiperane savunmaları bana yeter... 2nize de ayrı ayrı laf yetiştirmiş garibim yokluğumda. Allahtan aradı haber verdi de hemen yetiştim ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Verin paraları götürüp teslim etmeyen ne olsun. Hatta yoldan toplarım birilerini beleş tatil buyrun derim oh ne güzel.. ;D

süpersin ....toplada gel toplada ;D

dakaltan' Alıntı:
para dediğin elimin kiri, Ayhan'ımın cansiperane savunmaları bana yeter... 2nize de ayrı ayrı laf yetiştirmiş garibim yokluğumda. Allahtan aradı haber verdi de hemen yetiştim ;D

Ya bari msn'den yazdı falan deseydinde inandırıcı olsaydı. Aramışmış. Bu pinti ararmı hiç adamı. Hee çağrı bırakmıştır sen dönmüşsündür geri bak ona inanırım...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri