Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,050
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
...............bunu açtın açtın açmadım ..benimde canı mm çekti alıncam .demedi demeyinnnnnnnn[attachment=1]

imlalardan bisey anladıysam jeep olayım yaa....

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
çok duygulandım şimdi
siz de ne hassas adamlarmıssınız be yaaaaa
;D ;D

ayhan bursa hayalkırıklığına uğradım
senden beklerdim okkalısından bişeyler ;D ;D ;D

şaka maka arada destur almak iyidir eyvallah beyler

Ya ilahi İbrahim sanki mekan bizim ha. Git desek . Gitmiyom ulan desen. Ne yapabiliriz ki. Ama dur moderatörlük teklifi var ;D o zaman bir kaçınızı atabilirim siteden. Hiç başbaşa bırakmıyorsunuz insanı arkadaşım ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
çok duygulandım şimdi
siz de ne hassas adamlarmıssınız be yaaaaa
;D ;D

ayhan bursa hayalkırıklığına uğradım
senden beklerdim okkalısından bişeyler ;D ;D ;D

şaka maka arada destur almak iyidir eyvallah beyler
........destur verilcekse biz ilk gün aldık verdik sanırım ....bundan sonra selam verir girerizz ;).arkadaşımmmmmmmmmmmm ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Hızlı gençlik .. Hadi bakalım.. Güzel ama güzel. Dur ince yanak lastik takayım dur yere sıfır yapayım diye BMW toplamak yerine arazi aracı toplanması çok hoşuma gidiyor. Bu iş yaygınlaştıkça kalitelileşecek.

ben bmw almıştım topladık yaptık bişeyler ama satıyorum şimdi alpaslan abi
hız yapmakta aradığım adrenalini bulamadım sürekli kapış kapış nereeye kadr :smiley:
birazda kendimi arazide göstermek istiyorum
buarada 2003 model 3.18 e46 kasa 220.000 kmde bmv satılıktır
(forumda pek ilgi çekmez ama ben yinede yazıyım dedim )

alpaslanepli' Alıntı:
Ya ilahi İbrahim sanki mekan bizim ha. Git desek . Gitmiyom ulan desen. Ne yapabiliriz ki. Ama dur moderatörlük teklifi var ;D o zaman bir kaçınızı atabilirim siteden. Hiç başbaşa bırakmıyorsunuz insanı arkadaşım ;D

basbasa derken ?
::smiley: ::smiley:

jaidevi' Alıntı:
imlalardan bisey anladıysam jeep olayım yaa....
.....bnu kız düne kadar sağı solu kırıp dötü ben nim türkçem böyle işinize gelirse diye şimdi ne diyooooooooo yaaaa 8) 8) ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.....bnu kız düne kadar sağı solu kırıp dötü ben nim türkçem böyle işinize gelirse diye şimdi ne diyooooooooo yaaaa 8) 8) ;D

ben o günleri yakalayamadım tabii ;D

hakki' Alıntı:
hız yapmakta aradığım adrenalini bulamadım sürekli kapış kapış nereeye kadr :smiley:

Valla burada gitmez bea hakkı. Benim bir arkadaşta satılığa çıkardı 5.20 yi. Soktum aklına arazi aracını. 5 dakka yol yerine sahilde kayalıkta gezdirdim bunu o gün bugündür sahibinden com.dan çıkmıyor ;D Gerçi Range Rover bakıyor ama olsun. 4x4 bakıyor neticede.

ayhanbursa' Alıntı:

ok'dir yaa....ayhan sen iste yeter ayıpsın ha ;D

hakki' Alıntı:

olsun sen gene de aç ilanını vasıta bölümüne belki sebep olunur birisine tavsiye edilir

alpaslanepli' Alıntı:
Valla burada gitmez bea hakkı. Benim bir arkadaşta satılığa çıkardı 5.20 yi. Soktum aklına arazi aracını. 5 dakka yol yerine sahilde kayalıkta gezdirdim bunu o gün bugündür sahibinden com.dan çıkmıyor ;D Gerçi Range Rover bakıyor ama olsun. 4x4 bakıyor neticede.
.........al gel bmv yi arkadaşını beğenirsem ............aman bmv yi beğenirsem değişiriz ........çok 5 kasa kullandım ama otomatik olucakkkk :D ;) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen şimdi hakketten o cümleden bir şey anlayıpta mı cevap yazdın. Vallahi bravo... Ben 5 kere okudum ve yemin olsun anlamadım.

hişşşşt

zirveye son 300 bulduguma cevap yazıyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri