Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,063
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Arkadaşım özel mesajları burada paylaşarak en önemsediğim prensibimi çiğnedin. Çok kızgınım .. Dahada ne davosa gelirim nede Bursa'ya giderim. Gömme jakuzimde geçiririm hafta sonumu. o kaDDar! :mad:

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
hüseyinlerin ahmet vaaa ordaaa
kel mehmetlerin kızı gelin gitti
bi de süslü sülümanın oğlu orda iş tutmuş çalışıyo

bildin mi ?

;D ;D
...........sen cingen rıza lardan bahsediyon kızları kocaya kaçmıştıda vurdular ölmedi ...sonra zehirlediler .... şimdi yeni kendine geldi ......tanıdım tanıdım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Arkadaşım özel mesajları burada paylaşarak en önemsediğim prensibimi çiğnedin. Çok kızgınım .. Dahada ne davosa gelirim nede Bursa'ya giderim. Gömme jakuzimde geçiririm hafta sonumu. o kaDDar! :mad:
...............arkadaşım seninle birlikte beş kişi daha jakuzi istedi nerden bildin seni kastettiğimiii ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Aleykum selam Hakkı'cım. Sattın mı landı aldın mı JEEP ;D

yok alpaslan abi satmadım :smiley:
ama yaz sonunda bi arkadaşla cj toplama ihtimalimiz var yarış mevzuları flan ;)

ayhanbursa' Alıntı:
...........sen cingen rıza lardan bahsediyon kızları kocaya kaçmıştıda vurdular ölmedi ...sonra zehirlediler .... şimdi yeni kendine geldi ......tanıdım tanıdım ;D

he heee
onu sonra uçaktan attılar dala takılmış kurtuldu,

;D

arkadaşlar 3-4 gündür atladım muhabbetin içine ama inş rahatsızlık vermiyorumdur....

jaidevi' Alıntı:
NE jakuzisiii ne gömmesi, noluyooo ???

Boşver özelden gelirim ama diye başlayan bir liste verdim aRRRkadaşa. Malum belli alışık standartlarım var. Geldi burada millete anlattı. Çok kızdım çok. Hiç sevmem böyle şeyleri özelden yazdıysak bir sebebi var değil mi? şimdi buraya yazsam cep telefonunu mesela uygun olur mu olmaz! Ama işte düşüncesiz insan dolu memlekette..

alpaslanepli' Alıntı:
Boşver özelden gelirim ama diye başlayan bir liste verdim aRRRkadaşa. Malum belli alışık standartlarım var. Geldi burada millete anlattı. Çok kızdım çok. Hiç sevmem böyle şeyleri özelden yazdıysak bir sebebi var değil mi? şimdi buraya yazsam cep telefonunu mesela uygun olur mu olmaz! Ama işte düşüncesiz insan dolu memlekette..

ahaha....özelden telefon vercek kadar saf olamazsın dimi alpasalan ....ahahaha ;D ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadaşlar 3-4 gündür atladım muhabbetin içine ama inş rahatsızlık vermiyorumdur....
..........ne yazılır buna alpasln evet evet verdin rahatsızlık ..........nolcak şimdi........mahsuz soruyo hee dersek kesin döver bizi bu adam...........yok be arkadaşım amannnnnnnn ;D

hakki' Alıntı:
yok alpaslan abi satmadım :smiley:
ama yaz sonunda bi arkadaşla cj toplama ihtimalimiz var yarış mevzuları flan ;)

Hızlı gençlik .. Hadi bakalım.. Güzel ama güzel. Dur ince yanak lastik takayım dur yere sıfır yapayım diye BMW toplamak yerine arazi aracı toplanması çok hoşuma gidiyor. Bu iş yaygınlaştıkça kalitelileşecek.

jaidevi' Alıntı:
ahaha....özelden telefon vercek kadar saf olamazsın dimi alpasalan ....ahahaha ;D ;D
...............bunu açtın açtın açmadım ..benimde canı mm çekti alıncam .demedi demeyinnnnnnnn[attachment=1]

alingan-enik.jpg

ayhanbursa' Alıntı:
..........ne yazılır buna alpasln evet evet verdin rahatsızlık ..........nolcak şimdi........mahsuz soruyo hee dersek kesin döver bizi bu adam...........yok be arkadaşım amannnnnnnn ;D

çok duygulandım şimdi
siz de ne hassas adamlarmıssınız be yaaaaa
;D ;D

ayhan bursa hayalkırıklığına uğradım
senden beklerdim okkalısından bişeyler ;D ;D ;D

şaka maka arada destur almak iyidir eyvallah beyler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR