Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,757
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Imhoof' Alıntı:
Valla yüzüm yok girmeye artık zaten, sorun çıktı foto makinemin şarjını bulamıyorum nuhnebiden kalma olduğu için satan yer de yok, ya kamera alıcaktım yada lastik, tabiki lastik almaya karar verdim =) ödünç alıcam birininkini yakında inş

Aman boşver teknolojiyi. Lastik al tabi.. Zümrüte git taksimden nişantaşı na giden yol üzerinde birlikte bir resim çektirin sarışınla.. En güzelinden.. Onu koyarsın. Bizimde beklediğimize değer :smiley:

Etiketler

Ishaks ustam, hoş geldin....

Alpaslan çok yorulmuş bugün, bi araba şikayet etti, bilesin...

Alfonse' Alıntı:
10 Spiders, 108 Ziyaretçi, 50 Üye (2 Arkadaşlar)
Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler:
Alfonse, ismailOZTURK, çağlar, gintro, deuce, alpaslanepli, Imhoof, discovery-V8, orsaalabanda, Felice, evedilaz, SDC, fastjunkie, ishaks, altug onaran, yazargezeryolçizer, ufukozkan, tarikserin, nkurtkaya, dino967, __ C J 7 __, savas_08, erhanranger, okii, CJ7V8, pancarmotorcu, anerkad, yunus bager, gönül ergün, clandraz, hudev, Cheetah, çrm19, drares, bianca, tyt.fan, önder.flame, can_naci, ironhorse, erenatac, NİVACI, ibrahim2055, mutu, ilkerland, berati, shary, delikurt067, kkurtagic, yuysal, erdalyaman, MSNBot (5), Yahoo! Slurp (2), Feedfetcher-Google, Googlebot, Ask Jeeves

Şu anda üye olanlar...

iyi geceler felan demeden gidenleride böyle takip ediyorum ;)

Allah iyiliğini versin. bu ne lan. ;D
Bak demedi deme millet senden tırsacak. Ne bu dedektif gibi ajan gibi. ;D

Alfonse' Alıntı:
Ishaks ustam, hoş geldin....

Alpaslan çok yorulmuş bugün, bi araba şikayet etti, bilesin...

O sadece bakabilir. Ne yapsın .. kimbilir şimdi acilde kaç kişi sırada bekliyordur. Canı çıkmıştır.. Dakka boşluk bulsa dönen muhabbet için açar ama katılacak kadar vakit bulamaz. Belik bir iki saat sonra anca sakinler acil..

alpaslanepli' Alıntı:
Aman boşver teknolojiyi. Lastik al tabi.. Zümrüte git taksimden nişantaşı na giden yol üzerinde birlikte bir resim çektirin sarışınla.. En güzelinden.. Onu koyarsın. Bizimde beklediğimize değer :smiley:
Orası neresi, fotoğrafçı mı?.... Sütüdyoda mı çekiliyo artı cj fotosu...

Mesala böyle bişey... :smiley:

;D ;D ;D

[attachment=1]

garipaskerler6ok.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
O nasıl oluyor bea.

Şöyleki öğlen 13.00 sularında çok zor geçiyodu bire bir iki saat gacur gucur geçirdim, akşam 16.00 sularında hiç yerine geçmemeye başladı, eskiden atari salonlarında araba yarışları vardı araba hi ve low diye 2 vitese sahipti yukarı itince yavaş aşşağı çekince hızlı giderdi, aynı mantık, gavur zaten fazla koymuş 2 de de rahat kalkıyor :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Allah iyiliğini versin. bu ne lan. ;D
Bak demedi deme millet senden tırsacak. Ne bu dedektif gibi ajan gibi. ;D

Benden kaçmaz..... hala o borcuyu kontrol ediyorum arada... Psikopata bağladım... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
O sadece bakabilir. Ne yapsın .. kimbilir şimdi acilde kaç kişi sırada bekliyordur. Canı çıkmıştır.. Dakka boşluk bulsa dönen muhabbet için açar ama katılacak kadar vakit bulamaz. Belik bir iki saat sonra anca sakinler acil..

Vay be, bilmiyodum, gene nöbetçi yani..... kolay gelsin ustaların ustası.....

Imhoof' Alıntı:
Şöyleki öğlen 13.00 sularında çok zor geçiyodu bire bir iki saat gacur gucur geçirdim, akşam 16.00 sularında hiç yerine geçmemeye başladı, eskiden atari salonlarında araba yarışları vardı araba hi ve low diye 2 vitese sahipti yukarı itince yavaş aşşağı çekince hızlı giderdi, aynı mantık, gavur zaten fazla koymuş 2 de de rahat kalkıyor :smiley:

Oda güzel gereksiz özellikleri araç kendi kendine ekarte ediyor işte. Teknoloji dedikleri bu olsa gerek. :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
;D ;D ;D

Bir yerlerde yine birileri BORu soruyordu. Bende cevapladım :smiley:

Bende gördüm yazını, ben yazarken biraz arıza yaptım ama gene.... XJ hararet konusunda...galiba...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,875
Kayıtlı Üye Sayımız
166,661
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR