Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 355,722
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Abi şu alıntı yapıp üzerine yazma işini bi kıvaramadın ha ;D

Mesajı çözmek için adam tuttum. Hoşbulduk demek istemişsin öyle diyor. Doğrumudur? ödeyeyim mi adamın ücretin ? ;D

Etiketler

Adamlar gelmiş dükkanı mühürleyecek . Hep bu alpaslanın rakı sevdasından ben demedimmi deneme diye alpaslan

LA69CAJ9R02ACAEQDSAWCAJYGC96CAM1ISOICAZ4ACLLCAIQNN1QCAN03Z0FCASAUXCFCAHVSFBPCAC0BH2PCARG5Z44CA00YPGR

Kuru iftira. Evet bana ısrarla sana içireceğim diyenler var. Ama böyle bir eylem gerçekleşmedi. Yalan ben bir ara Alp'in tavsiyesi üzerine kokoreçin üstüne süt içtim ama inek sütüydü aslan sütü değil ;D

ben acıktım... geber yatlık yesem mi acaba....

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse senlik iki mevzu var. Sen burada lak lak yapıyorsun. Kapakların nerde evde mi unuttun. Niye cevap vermiyorsun? ;D

Çaktırmadan bi hedef gösterseniz tam çözemedim forumu geri kalıyorum eğlenceden :smiley:

alpaslanepli' Alıntı:
Alfonse senlik iki mevzu var. Sen burada lak lak yapıyorsun. Kapakların nerde evde mi unuttun. Niye cevap vermiyorsun? ;D
Nerde bi yanndan da Land okuyorum....

Imhoof' Alıntı:
Çaktırmadan bi hedef gösterseniz tam çözemedim forumu geri kalıyorum eğlenceden :smiley:

Çaktırsın... bişey olmaz.... Haber vericez tabiki birbirimize....

Her zamanki mevzular işte ya. Alp birilerine yardımcı olmak için kendini paralamış. Ama bir başkaları çıkmış bu emeğe saygısızlık edip saçmasapan şeyler yazmış. Cevap hakkı olayı yani. Belki farketmemiştir diye yazdım.

Alp psikopat gibi kim on-line kim ne zaman girmiş kim ne zaman çıkmış yok kim kimi hangi kuytuda kıstırmışta öpücük almış iyi takip ediyor belki ama. O pisişikse bende pisişiğim. Hangi konuya kim ne yazmış kim nasıl cevap vermiş takip ediyorum ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Her zamanki mevzular işte ya. Alp birilerine yardımcı olmak için kendini paralamış. Ama bir başkaları çıkmış bu emeğe saygısızlık edip saçmasapan şeyler yazmış. Cevap hakkı olayı yani. Belki farketmemiştir diye yazdım.

Alp psikopat gibi kim on-line kim ne zaman girmiş kim ne zaman çıkmış yok kim kimi hangi kuytuda kıstırmışta öpücük almış iyi takip ediyor belki ama. O pisişikse bende pisişiğim. Hangi konuya kim ne yazmış kim nasıl cevap vermiş takip ediyorum ;)

:smiley: :smiley: :smiley:

Şimdi var mı atlamam gereken biyer.... Yoksa tamam mı?.... Halletmiş miyim.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,874
Kayıtlı Üye Sayımız
166,660
Kaydolan Son Üyemiz
Necmierdan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR