Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,483

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Yok o kadarda değil. Ayıptır. Oda insan... Ya sen ne biçim bi adam oldun ya.. Hiç kimseye saygın kalmadı he...
ben doğdum büyüdüm adam oldum insan oldum jeep aldım tam oldum ....taki seni tanıdım ben böyle oldum ;D ;D

alp ıshaks geldi kaçççççççççççç ;D

ishaks' Alıntı:
Ne oluyor burda ? Kahveyimi bastılar? Ortam niye gergin? Kim yapmış? Ne olmuş? :eek:

Ortamı gerip gerip kaçıyorsunuz sonra da ne oldu burada diye şaşırıyorsunuz. Sizin karakter Ayhan beye bayağı benziyor. Kaosla beslenen tipler sizi.. Benim gibi iyi aile çocuğunuda ayartıyorsunuz...

Alpaslan bey Ayhan bey kaynatacak yeni konu buldum koşun ,koşun. Linkini veremiyorum ,serbest muhabbet, ah bu kadınlar başlığında .Acayip malzeme var koşun. :D

ishaks' Alıntı:
Alpaslan bey Ayhan bey kaynatacak yeni konu buldum koşun ,koşun. Linkini veremiyorum ,serbest muhabbet, ah bu kadınlar başlığında .Acayip malzeme var koşun. :D

Orayı biz daha önce gördük. Okuduk ve güldük. Ama sadece güldük. O konuya bulaşacak kadar çılgın değiliz.. Siz takılın biz almayalım... ;D

alp gel böyle be abi dükkan gene hırkızlara açık kalmış diyceklerr ;D

Abi ben bu ishaks adlı muhterem yüzünden tedirginim açıkcası.. Ben şeffaflığı severim. Bu arkadaşta çözemediğim noktalar var v e rahatsızlık duyuyorum. Ajan olabilir mi ? Ne dersin.. Bir JEEP'i olduğuna inanmıyorum mesela. Bi test mi etsek ne.. Landcı olmasın bu...

İSHAK BEY MADEM ZJ SAHİBiSİNİZ...

1- ZJ lerin yan aynaları nasıl katlanır?
2- cruise control nasıl devreye sokulur?
3- Tavan çıtaları nasıl ileri geri kaydırılır.
4- kilometre göstergesinin ışık kısma düğmesi nerededir.
5- LPG tüketimi ortalama km.de kaç kuruştur ;D

evet ya bunlara cevap versin bencede ??? ;D

hep alpaslanın yüzünden abi oyapıyo böyle ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
İSHAK BEY MADEM ZJ SAHİBiSİNİZ...

1- ZJ lerin yan aynaları nasıl katlanır?
2- cruise control nasıl devreye sokulur?
3- Tavan çıtaları nasıl ileri geri kaydırılır.
4- kilometre göstergesinin ışık kısma düğmesi nerededir.
5- LPG tüketimi ortalama km.de kaç kuruştur ;D
1 Zj lerin yan aynaları katlanmaz ancak hızla birine takarsan hep katlı durur.
2 Halledemediğin bir mesele varsa çağırırsın tom cruise 'u devreye sokarsın
3 Çıtaların bağlı olduğu ayakların düğmelerine basarsın hareket ettirisin .Olmuyormu ? Tom'u devreye sok, o halleder
4 Panelin solunda far düğmesinin altında.
5 Seninki ortalama 40 kuruş yakıyordur. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR