Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,490

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

yok yok gönül koymadım sahibinden com da takıldım biraz yoksa ben insanı severimm ....yaratandan ötürü ;)

yok elinde patlamış kimse almıyor abi motor bitik janzıman kitli 4 x 4 hiç çalışmıyor nasıl satıcak ki ;D

Allah Allah resimlerde iyi gibi gözüküyordu ama.. Demek ki resimlere aldanmamak lazım..
Zaten yazdıklarından ben kıllanmıştım. Agresif bir tavrı vardı... İnsanları baskı altına almaya çalışır gibi ne öyle...

alpaslanepli' Alıntı:
Valla önce birbirimize kırdırdın bizi sonrada küstürdün adamı. Biz sizinle bir müddet daha seviyeyi koruma kararı aldık.. Bi tanıyalım sizi ondan sonra görüşelim... Tehlikeli olabilirsiniz diye düşünüyoruz ....
O zaman önce kendimi tanıtayı size . Efendim ben 37 yaşıda evli biriyim . İLK EŞİM BENİ ÇOK BULAŞIK BİRİSİN DİYE TERK ETTİ.
2. Eşim le yeni evlendim . Oda kahveye gitmeme kızıyor . Gidip insanlara bulaşıp dayak yiyip geliyorsun diye. Bende ona çaktırmadan bu kahveye takılıyorum. BU DA RESMİM

4W81OPCAF9JQYLCA1JQFHICAGL9C7ACAVJF24UCANCISI8CAXV5PHPCAO72NGUCAML0SV5CAV0V3JRCAQOLJTACAUF3YS0CACCSO

ishaks' Alıntı:
O zaman önce kendimi tanıtayı size . Efendim ben 37 yaşıda evli biriyim . İLK EŞİM BENİ ÇOK BULAŞIK BİRİSİN DİYE TERK ETTİ.
2. Eşim le yeni evlendim . Oda kahveye gitmeme kızıyor . Gidip insanlara bulaşıp dayak yiyip geliyorsun diye. Bende ona çaktırmadan bu kahveye takılıyorum. BU DA RESMİM

Eğrinin gölgeside eğridir diye bir laf vardır İshaks bey hiç duydunuz mu? Bu lafın anlamını şimdi daha iyi anladım...
Ayhan beeeeyyyyyy!!! Benimle evlenirmisin? ;D ;D ;D

ben dedim sana bu adam çirkin dir diye dinlemedin beni ;D

Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki

ishaks' Alıntı:
Alpaslan bey size bir sorum olacak. Benim Wagoneer lpg de iken gaza yüklendinmi benzine geçiyor. Sebebi ne olabilir? Gerçi siz de İstanbulda yaşıyorsunuz sizinle tanışmak isterdim amma nasıl olur bilmemki

Yüklenmeyin o zaman gaza ishaks bey! Allah Allah..

alpaslanepli' Alıntı:
Yüklenmeyin o zaman gaza ishaks bey! Allah Allah..
bu güzel bilimsel bir açıklama olmuş katılıyorum birde arkadaşın vagoneer i ile çekilmiş bir fotosunu görsek daha yardımcı olabiliriz arkadaş ile araç uyuşmuş mu diye ...Neden at sahibine göre kişnermiş derler o açıdan ;D ;D ;D

ayhanbursa' Alıntı:
bu güzel bilimsel bir açıklama olmuş katılıyorum birde arkadaşın vagoneer i ile çekilmiş bir fotosunu görsek daha yardımcı olabiliriz arkadaş ile araç uyuşmuş mu diye ...Neden at sahibine göre kişnermiş derler o açıdan ;D ;D ;D

Ben yolda rastladım geçen. Aracı yağ yakıyordu. Bir duman çıkarıyordu ki sorma...
Yani dediğin doğru... Sahibine göre kişniyordu..
İkiside dumanlı... İkiside yağ yakıyor.. ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR