ayhanayhan
ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
sizi seviyorum ve saygıyla anıyorummm
sizi seviyorum ve saygıyla anıyorummm
...........abi insanlık için bir şey yapılırsa mutlu olurum şimdilik bu kadar......gün içerisinde yeni açıklamalar yapacammmmmilkakdeniz' Alıntı:hakikaten ayhanım bursam
ne yapılacak diye düşünüyorum
ne düşünüyorsun ?
ayhanbursa' Alıntı:...........abi insanlık için bir şey yapılırsa mutlu olurum şimdilik bu kadar......gün içerisinde yeni açıklamalar yapacammmmm
....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm......................olabilir bura çat yerimi msn mi denilebilir yapacak bir şey yok karar ne ise odur saygı gösteririzzz..ilkakdeniz' Alıntı:hakikaten ayhanım bursam
ne yapılacak diye düşünüyorum
ne düşünüyorsun ?
ayhanbursa' Alıntı:....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yaoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm............
ayhanbursa' Alıntı:....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm......................olabilir bura çat yerimi msn mi denilebilir yapacak bir şey yok karar ne ise odur saygı gösteririzzz..
........e yani heralde canım amannnnnnnnnnnn.......yeterince bu dünyada derdim var bide bunu düşüneme ya............çingene olmak lazım mış derim bazen umurlarında değil hayat bu gün var sadece ........ohhhhhhhhilkakdeniz' Alıntı:istedikten sonra her şekilde beraber olunur arkadaşlıklar kurulur ve devam ettirilir
ilkakdeniz' Alıntı:hüoooppp
yok mu kimse alpaslan bakıp duruyon ben görüyorum
alpaslanepli' Alıntı:Selam millet. Zor şartlarda mücadele etmeye devam ediyoruz. Video atmak resim yüklemek çile durumunda. Bırak onu sayfayı bile açmak zor. ama bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kasti bir durum olduğunu sanmıyorum. Bu reklam olayı kasmış olabilir siteyi. Düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Velev ki aksi olsun kahve siteye yük geldi desinler kaldırsınlar. Burda sanalamı tıkandı muhabbetimiz. Hepimiz iyi birer dostluk kurduk. Alacağımı aldım ben siteden. Sizleri aldım. Bursa'ya gider Ayhan'ımı görürüm hiç erinmem Edirne'ye gider İbrahim'i görürüm hiç üşenmem. Ankara'ya Ufuk abiyede gideceğim pek yakında. İstanbul grubuyla zaten her gün birlikteyiz. Dert değil yani takmayalım kafaya....
alpaslanepli' Alıntı:burdayım burada bilmiyorum sende belki daha rahattır ama. Sayfa değiştirirken bile kitleniyor site bende. Var gözüküyorumda sayfa açamıyorum