Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,741

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

hakikaten ayhanım bursam
ne yapılacak diye düşünüyorum
ne düşünüyorsun ?

ilkakdeniz' Alıntı:
hakikaten ayhanım bursam
ne düşünüyorsun ?
...........abi insanlık için bir şey yapılırsa mutlu olurum şimdilik bu kadar......gün içerisinde yeni açıklamalar yapacammmmm

ayhanbursa' Alıntı:
...........abi insanlık için bir şey yapılırsa mutlu olurum şimdilik bu kadar......gün içerisinde yeni açıklamalar yapacammmmm

ya git işine iki daikika ciddi ol gel 1,5 tava ciğerimi ye ama yok ki yok ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
hakikaten ayhanım bursam
ne düşünüyorsun ?
....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm......................olabilir bura çat yerimi msn mi denilebilir yapacak bir şey yok karar ne ise odur saygı gösteririzzz..

ayhanbursa' Alıntı:
....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yaoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm............

evet o olanları biliyorum, o zaman yazmıyordum ama kahveye takılıyordum izliyordum yani

ayhanbursa' Alıntı:
....yok gerçek anlamda .jeep kahvesi oluncaya kadar sanki bir sorun yoktu serbest muhabbet kısmında....ama birkaç kişi ile onlara göre o kişilere göre çok sert davrandık ..........kendi adıma benim delikanlılığıma ne anlamsa ki anlayamadım laf atan biri ve onun gibi bir kaç kişi ile ben ve buradan bir kaç arkadaş atıştık ..acaba onların buna etkisi varmı diye düşünüyorumm......................olabilir bura çat yerimi msn mi denilebilir yapacak bir şey yok karar ne ise odur saygı gösteririzzz..

istedikten sonra her şekilde beraber olunur arkadaşlıklar kurulur ve devam ettirilir

ilkakdeniz' Alıntı:
istedikten sonra her şekilde beraber olunur arkadaşlıklar kurulur ve devam ettirilir
........e yani heralde canım amannnnnnnnnnnn.......yeterince bu dünyada derdim var bide bunu düşüneme ya............çingene olmak lazım mış derim bazen umurlarında değil hayat bu gün var sadece ........ohhhhhhhh

Bursa dönüşü Ormanlı'da Ergun & Alpi

http://www.metacafe.com/watch/3056824/bir_ba_kad_r_ormanl/

Selam millet. Zor şartlarda mücadele etmeye devam ediyoruz. Video atmak resim yüklemek çile durumunda. Bırak onu sayfayı bile açmak zor. ama bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kasti bir durum olduğunu sanmıyorum. Bu reklam olayı kasmış olabilir siteyi. Düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Velev ki aksi olsun kahve siteye yük geldi desinler kaldırsınlar. Burda sanalamı tıkandı muhabbetimiz. Hepimiz iyi birer dostluk kurduk. Alacağımı aldım ben siteden. Sizleri aldım. Bursa'ya gider Ayhan'ımı görürüm hiç erinmem Edirne'ye gider İbrahim'i görürüm hiç üşenmem. Ankara'ya Ufuk abiyede gideceğim pek yakında. İstanbul grubuyla zaten her gün birlikteyiz. Dert değil yani takmayalım kafaya....

alpaslanepli' Alıntı:
Selam millet. Zor şartlarda mücadele etmeye devam ediyoruz. Video atmak resim yüklemek çile durumunda. Bırak onu sayfayı bile açmak zor. ama bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kasti bir durum olduğunu sanmıyorum. Bu reklam olayı kasmış olabilir siteyi. Düzelteceklerdir diye düşünüyorum. Velev ki aksi olsun kahve siteye yük geldi desinler kaldırsınlar. Burda sanalamı tıkandı muhabbetimiz. Hepimiz iyi birer dostluk kurduk. Alacağımı aldım ben siteden. Sizleri aldım. Bursa'ya gider Ayhan'ımı görürüm hiç erinmem Edirne'ye gider İbrahim'i görürüm hiç üşenmem. Ankara'ya Ufuk abiyede gideceğim pek yakında. İstanbul grubuyla zaten her gün birlikteyiz. Dert değil yani takmayalım kafaya....

ben de istanbula gelicem birader yakın zaman da özellikle seninle, kayıkçıyla (bu arada beni facede arkadaş olarak eklemiş kabul etsemmi acep ;D ), ahmet abiyle ve henüz muahbbet etmedik ama Ergun abiyle tanışmak isterim
bursalım ayhanım için de planlarım var ayrıca ;D

alpaslanepli' Alıntı:
burdayım burada bilmiyorum sende belki daha rahattır ama. Sayfa değiştirirken bile kitleniyor site bende. Var gözüküyorumda sayfa açamıyorum

bende de son 1 saattir aktif

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR