Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 351,755
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

Ya arkadaş sabahtan beri böylede bir teknik sorumlu yokmu bunu bunca saat düzeltecek.. :mad:

Hadi Ayhan iyiisin bir gece daha rahat uyu. Ergun abi bu gece atmaktan vazgeçti. Millet izleyemiyecek diye. Ama yarın var ya.. Ama yarın var yaaa! ;D

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Ya arkadaş sabahtan beri böylede bir teknik sorumlu yokmu bunu bunca saat düzeltecek.. :mad:

Hadi Ayhan iyiisin bir gece daha rahat uyu. Ergun abi bu gece atmaktan vazgeçti. Millet izleyemiyecek diye. Ama yarın var ya.. Ama yarın var yaaa! ;D

eeee boşuna mı bekledik şimdi ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Sen zaten boşuna bekliyorsun biRRRader!. Seni mutlu edecek video yok ki.. Sen bekliyorsun ki benimle iligili falsolu bir video düşsün. Ama yok yok... Öyle bir şey yok.

videolar gelsin, ben bulurum. bir bakış, bir ses, b,r hareket ;D kesin vardır bir falson senin, bilmez miyim ben seni ;D

allahım sana şükürler olsun allahım sana şükürler olsun bu günde geçti amannnnnnnnn çaylar bendennnnnnnnnnn ;D

Ben çıkıyorum arkadaşlar. Neticede videolar hazır. Siz izleyemiyorsanız da ben gidip izliyeyim bari. 30 km. gidecem ama değer. Kayıkçıııııı ben Ergun abinin eve doğru yola çıkıyorum. Ortada buluşalım istersen bir çay ısmarlarsın ;D videolarada bakarsın ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ben çıkıyorum arkadaşlar. Neticede videolar hazır. Siz izleyemiyorsanız da ben gidip izliyeyim bari. 30 km. gidecem ama değer. Kayıkçıııııı ben Ergun abinin eve doğru yola çıkıyorum. Ortada buluşalım istersen bir çay ısmarlarsın ;D videolarada bakarsın ;)

Ben gecenin bu saatinde, merakıma yenik düşüp de iki video izlemek için Ergun Abiyi rahatsız edecek kadar sorumsuz, saygısız, bencil bir insan değilim. ;D

dakaltan' Alıntı:
Ben gecenin bu saatinde, merakıma yenik düşüp de iki video izlemek için Ergun Abiyi rahatsız edecek kadar sorumsuz, saygısız, bencil bir insan değilim. ;D
.....ah be arkadaşım keşke herkes senin gibi sorumluluk sahibi ve bilinçli duyarlı insan olsa .sen gene de çizginden çıkıp değişme bu arkadaşa uyup serseri mayın misali savrulma .......bak bu gece yok site......rahatladı be ;)

Ulan Ayhanbursa çıkması! (ben Alpaslan bu arada dememe gerek yok ya) Sırf tırsasın diye bu videoyu atıyoruz. Gerisini sen hesap et! ;D

th_Film_0022.png

artık kendi kişliğinle çıkamıyorsun dimi site ve insan içine artı çok zayıf geldi bu video bana beeee........bende güç kalkanlarımı açayım diyordum ama yok gerennk yokkkk ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR