Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,977
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
buyrun benim. ;D
Seni seven bir mikrop ama lütfen ;)

arkadasım noluyo
biz burda sana destek veriyoruz dıslayalım diye sen millet gidince hemen iltifatlar
düşman sahibi oldum senin yüzünden
jaidevi haklıymış bir yerde ayhan öpiin elini derken ;D

Etiketler

tüm kahve eşrafına iyi geceler dilerim
alpaslan abi hayırlı geceler
saygılar

millet bu adam da müsaade istiyor
cümleten iyi geceler
alpaslan sana da nereye gittiysen

ilkakdeniz' Alıntı:
arkadasım noluyo
biz burda sana destek veriyoruz dıslayalım diye sen millet gidince hemen iltifatlar
düşman sahibi oldum senin yüzünden
jaidevi haklıymış bir yerde ayhan öpiin elini derken ;D

Canı sıkkın diye bea. Yoksa ne iltifatı. Yarın pişman ederim yine ;D

eee madem Hakkı'nın bile şu genç yaşta pili bitti. Bizde gidelim. İbrahim sen daha oturacaksan facebook'ta takıl bari. Biraz aktif ol. Resim falan at. Çok yavan kalmışsın ;D

alpaslanepli' Alıntı:
eee madem Hakkı'nın bile şu genç yaşta pili bitti. Bizde gidelim. İbrahim sen daha oturacaksan facebook'ta takıl bari. Biraz aktif ol. Resim falan at. Çok yavan kalmışsın ;D

daha bugün üye oldum işte ondandır
yoktu ki benim face ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,636
Kaydolan Son Üyemiz
batucelik08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR