Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 353,973
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ayhanbursa' Alıntı:
..kız toprak çekmiş seni yayılmışsın öyle çicek böcek ne güzelll valla ;D ;D

chok guzel buralar ayhan yaa......valla otogardaki büfeden ısmarladığın iğrenc iskenderi bile unutturdu

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
apart işletmeye basladık işte....bekleriz....bu hafta acıyorzzz :smiley:

iyi iyi hayırlı olsun koy siteye millet duysun
parayla olduğunu yaz ama millet gezenbilir vakıf falan sanar ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Ben GRAN CHEROKEE İLE CİTROEN C4 TAKAS YAZDIĞIM ZAMAN İŞYERİNDEN İLANI GÖREN ARKADAŞLAR ,İÇKİ İÇ AMA BU KADARDA SAÇMALAMA DEDİLER.NEDEN DEDİM O İLAN NE ?DÜN AKŞAM NE KADAR İÇTİN.EEEE AŞK BÖYLE BİRŞEY İŞTE.AŞKIN GÖZÜ DE HARBİDEN KÖR. ;D

Anlamazlar bilemezler. Bir gün aracına bindiklerinde de inmek istemezler ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Ben GRAN CHEROKEE İLE CİTROEN C4 TAKAS YAZDIĞIM ZAMAN İŞYERİNDEN İLANI GÖREN ARKADAŞLAR ,İÇKİ İÇ AMA BU KADARDA SAÇMALAMA DEDİLER.NEDEN DEDİM O İLAN NE ?DÜN AKŞAM NE KADAR İÇTİN.EEEE AŞK BÖYLE BİRŞEY İŞTE.AŞKIN GÖZÜ DE HARBİDEN KÖR. ;D
.......oktay illa teknik takılıcak yok böyle bu adam bırk oktay bırak herşeyi oluruna bırak tamam alıcaz san jeepppppppppppppppppp.....................[attachment=1]

10.jpg

alpaslanepli' Alıntı:
Edelim nerden edeceksek edelim. Bütün keyfim kaçtı.. Dahada Jeadevi özelden caNNım desen bile kırıldı bu kalp :'(

ben sana daha ne yapiim ama BEBEGİM BEN GELDİM YAZDIM YA :smiley:

jaidevi' Alıntı:
chok guzel buralar ayhan yaa......valla otogardaki büfeden ısmarladığın iğrenc iskenderi bile unutturdu

alpaslan koşşşş
özüne dönüyor seni ajan provokatör seni ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
[/

Ha ha benim gibiler çökmesin dimi. Ciğer için Edirne'ye İskender için Bursa'ya oğlak çevirme için Kırklareline gidiyorsam. Beleş havuz ve yatakiçinde giderim ben şimdi oralara ;D

alpaslanepli' Alıntı:
ilkakdeniz' Alıntı:
[/

Ha ha benim gibiler çökmesin dimi. Ciğer için Edirne'ye İskender için Bursa'ya oğlak çevirme için Kırklareline gidiyorsam. Beleş havuz ve yatakiçinde giderim ben şimdi oralara ;D

allah seni yaaaa
;D

jaidevi' Alıntı:
.açılış bu hafta sonu gelebilirim ...burda sıkıldım zaten hava almış olurum ...cumartesi çıksam bir iki gün kalırım ...aslında ;) ;D

ayhanbursa' Alıntı:
.açılış bu hafta sonu gelebilirim ...burda sıkıldım zaten hava almış olurum ...cumartesi çıksam bir iki gün kalırım ...aslında ;) ;D

Sen çık Cumartesi çık. Bende yengeyle nereye gittiğin hususunda kısa bir sohbet yapıp dönerim artık İstanbul'a. E artık yengede bu kadar kıymetli bilgiye atar bir İskender parası ;D

Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D

alpaslanepli' Alıntı:
anaaa şimdi gördüm ya pardon. Elim ayağıma dolaştı... Ayhan'la paylaşabilirmiyim bu mesajı. Yüz yılın kapağı olarak ;D ;D ;D
......arkadaşı sen evli değilmisin hiç yakışıyormu bu tür söylemler sana .....aaaaaaaaaalütfen sen bir karşı cinsle ortak olmayı bırak aynı havayı bile teneffüs etmen yasak yaaaaaa...bu nasıl bir insannnnnn ;D

JAMES BROWN' Alıntı:
Alparslan ve Ayhan abi iyi geceler ben dışarı çıkcam .Artık buradan ayrılalmam kovsanızda gitmem.bENİ Sanayide hep azar işiten çırağınız olarak kabul edin razıyım ;D
....çırak tamam da o eve götürdüğün 12 ..13 getir artık ba olmuyor bu kaçıncııı

JAMES BROWN' Alıntı:

Estağfirullah iyi geceler. Aldığın gün aynı safta aynı klsmanda dostlar olarak devam edeceğiz birlikte. XJ si olanlar bir alt katagori tabi ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR