ayhanayhan
ARAMA KURTARMA m 05363764328459832..
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
yok yok izlemiycem limitli zaten internetim ... ;D ;D
yok yok izlemiycem limitli zaten internetim ... ;D ;D
beatrix' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:Yapma bea Ufuk abi. Yavşağın biriydi de, tipsiz .ezevenk! de ne dersen de ama havalıydı deme bea.
beatrix' Alıntı:
Imhoof' Alıntı:Bu sayılmaz sert çamur buZaten kırmızı bi cherokee vardı gezide ben ona güvendim buraya girerken
Bu gun interneti limitsiz 8 mbps midir nedir ondan yapdik oy oy oy Kabloya redbull basmis gibi olduayhanbursa' Alıntı:yok yok izlemiycem limitli zaten internetim ... ;D ;D
ufukozkan' Alıntı:![]()
![]()
Birak beaaaaa havandan yanina yaklasilmiyoduki Camurda bi saga bi sola Alp ile cizittiriyordunuz ortaligi
![]()
ahmetergun' Alıntı:benimle arkadaş olmak için hala mal beyanı istiyormusun alpaslan :'( :'( :'(
alpaslanepli' Alıntı:Şumuydu yoksa? ;D
alpaslanepli' Alıntı:Abi yok ya Bizim Ayhan'la eski bir şakasına muhabbet. Hem ne arkadaşı izdivaç programı değil mi bu ;D
ufukozkan' Alıntı:![]()
![]()
Birak beaaaaa havandan yanina yaklasilmiyoduki Camurda bi saga bi sola Alp ile cizittiriyordunuz ortaligi
![]()
....abi bu beyanın yazılı noterden yapılmışı olucak varya ne güzel olurrr ;D ;D havalanınca gözüne sokarızzz ;DImhoof' Alıntı:Evet evet buydu, ama baktım oda düşmüş kanala debeleniyor, galiba sürücü acemiydi biraz![]()
yok alpaslan abi öyle görünmüyosunalpaslanepli' Alıntı:haydaa! gerçekten tanımayan dışardan bakan biri için öyle mi gözüküyordu yaa. Bende sevimli gözükmek için önüme gelenin çadırını kurmuştum ateşini yakmıştım. Hepsi boşamıydı yani :'(