Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,123
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

ufukozkan' Alıntı:
Kim ne istiyo ne yapiyo ne oluyo anladiysam defender carpsin :D :D

Uğraşma abii
ahmet abinin yaşı var, alınacak ZJ var, yapılmış Disco var, tufaya gelme var, didişme var
Ya Ayhan şu Board'u düzelt yaaaa
;D

Etiketler

ahmetergun' Alıntı:
boş ver üstat benim yaşım mevzuu
beyler ben 1956 doğumluyum siz hesab edersiniz ruhen 19 yaşındayın eyvallah ist yarışmaya katılıyorum tum yarışmacılara iyi şanşlar dilerim nasıl oldu ama ;)

Evlimiyiz bekarmıyız onuda belirtirsek. Birde kirada daire var mı? Emeklilik var mı? Sizden her an elektrik alabilirim ;D ;D ;D Ama cevapları Ayhan sigara içip gelmeden atar ve sonra silerseniz sevinirim. Bu konuda rakibi sevmiyorum da ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Evlimiyiz bekarmıyız onuda belirtirsek. Birde kirada daire var mı? Emeklilik var mı? Sizden her an elektrik alabilirim ;D ;D ;D Ama cevapları Ayhan sigara içip gelmeden atar ve sonra silerseniz sevinirim. Bu konuda rakibi sevmiyorum da ;D ;D ;D

Ne iş?????????

bir iki aylık :smiley:
daha malesef birkaçkişi dışında yüzyüze görüşme fırsatım olmadı

alpaslanepli' Alıntı:
Valla bordo daha mı oturaklı duruyor. Amarant kesinlikle daha kullanışlı bir renk. He hangisini alırdım . Tabi kriter renk diye diyorum. Tabiki hangisi daha temizse onuda. Diyelim ki ikiside bire bir aynı tercihi renk belirleyecek ben bordo alırdım

saol kardeş hafta sonu birinden biri olacak inşaallah

hakki' Alıntı:
kusura bakmayın ozman ahmet abi
ben muhabbetinizi cok yakın gördüğüm ve iletilerinizdeki sıcaklıktan dolayı hitab ederken böyle sorun yaşandı demekki
saygılar
hakki' Alıntı:
:smiley:
yanlışım olduysa affola

Kusura bakacak bir şey yok Hakkı'cım öğrenmiş oldu işte herkes. Biz bizeyiz burada. Küçük bir iletişim yanlışını düzeltmek için yazdım o mesajı. Kırılma sakın.
Birde şu özelden attığın''sana ne ulan!'' mesajını yazmasaydın daha şık olacaktı ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:

evliyim bir kız çocuğum var kiralık daire yok emeklilik var elektrik bol ;)

ilkakdeniz' Alıntı:
Uğraşma abii
ahmet abinin yaşı var, alınacak ZJ var, yapılmış Disco var, tufaya gelme var, didişme var
Ya Ayhan şu Board'u düzelt yaaaa
;D

Sen ciddiysin he. Düzeltsede yazsam diye kolluyorsun gibi. Git sen SU yaz bi kerede eline mi yapışır ;D ;D

ilk gezide işallah herkesle tanışma fırsatım olucak
zaten gezenbilir ailkesiyle yüzyüze tanışmak ve camura girmek için sabırsızlanıyorum

alpaslanepli' Alıntı:
Sen ciddiysin he. Düzeltsede yazsam diye kolluyorsun gibi. Git sen SU yaz bi kerede eline mi yapışır ;D ;D

Bana ne kardeşim kim bozduysa o düzeltsin ya sonra Modlara çarpılırsam
zatii polis havamızı da söndürdük gayri kim kurtarır bu biçareyi,
;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR