Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,235
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
İyide abi görünce ne olacaktı.. Carmen Electra yerine beni görünce ne yapacaktın alcakmıydın hummer'a .. Üstümden geçer bide görmedim ayağına yatıp çekerdin. Yalan mı? yalan mı? yalan mııııııııı???

almazdım yalan değil ;D

Etiketler

Ben geldiiiiiimmm....!!!, biraz gezdimde..... ;) :D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=35478.0

Yahu Ayhan'ım bursa'm dejavuum iyiki o eski açtığım konuyu çıkardın raftan ha. Vallahi pas tutmuştuk bea. Teknik yorum yapmayalı bayağı olmuştu. Kahve kuşu olmuştuk. İyi oldu iyi uykumu açtın. Ama LPG verilerine üzüldüm gerçekten. Tevekkel sen her konuyu yerli yersiz LPG'ye getiriyordun. Derdin varmış meğersem be dostum. :smiley:

abi sen ne diyorsun 6 ay km de 1000 milyon yaktım ben bu arabayla 800 e düştü sevindim şimdi 500 ya uçuyorum ben anla yani derdimi lpg ilee

alpaslanepli' Alıntı:
Dur şu an Ergun abinin videoyu izliyorum ve göz yaşı döküyorum. Seninle sonra ilgileneceğim ;D
....asıl benim yazılarımı görünce sen göz yaşı dökücen yada kafayı kırıcan .ergun abide beni kesin dövecek bi gün ama ;D

sabah olsunda şu meşhur hurda pazarımıza gideyim bakayım 4 tane birbirine benzeyen sis bulabilecekmiyimmm ;D[attachment=1]

189.jpg

ilkakdeniz' Alıntı:
zor kaçar Tavan fiyat vurmadı LPG ye
gelin bakem buraya
;D
...........daha ölmedik nerden baksan benzin depomda bir 5 liralık benzin var yakarım onuda acımam kaçarımmmmm ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
sabah olsunda şu meşhur hurda pazarımıza gideyim bakayım 4 tane birbirine benzeyen sis bulabilecekmiyimmm ;D[attachment=1]

Sen lpg tüketimi derdini çöz. Her ay ettiğin kâr ile arabayı baştan aşağı yaparsın. Hurda pazarına gerek kalmaz. :smiley:

DEJAVUU' Alıntı:
...........daha ölmedik nerden baksan benzin depomda bir 5 liralık benzin var yakarım onuda acımam kaçarımmmmm ;D ;D

Yakarrr ulaaan! acımaaaaz... Hemde 5 liralığın tamamını yakaaar.. Gözü karadır benim Ayhanımın... Çekiliiiiiiin!!!

Arkadaşım siz amerikancılarla uğraşamıyorum ben tek başıma
emekliliğimi istiycem valla bu genç yaşta
o yüzden amerikan polisi getirdim
nasıl yeni ekip arkadaşım ;D ;D

[attachment=1]

7.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR