Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,242
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

avatar da değişti alpaslan da hayır olsunnnn ;D

Etiketler

DEJAVUU' Alıntı:
bu lancı kız dağıttı galiba çokmu içti noldu ikide bir çağrı yapıyor arıyorum kapatıyorrrr ;) ;D

Adını doğru yazamayınca landcı kızamı döndün birader..
Gitme üstüne .. Bekle gör taktiği yap... Elbet gelir.. Ama beni çok kıskanacak demedi deme çirkefleşecek.. Daha önceden benzer örneklerine şahit oldum. Başka hatunu kaldıramama sendromu ;D

Al buda senin yedi düvele yeter ;D dayanıklı cep teli lazım mı caNNım.... ;D ;D ;D ;D

ahmetergun' Alıntı:
merhaba tavlacımı lazım

ooo Ahmet abi bugünün Alfonse'si mi olmak istiyorsun. Ne o öyle 8 sayfa geriden alıntı yapa yapa geliyorsun. Bak uğraşma bu şekilde güncel sayfaya gelemezsin. Deneyen oldu vardığında herkes yatmıştı ;D ;D ;D

alp bundan varmı senin garajda az lazım olcakta kullamıyorsan yolla bir ara olurmuu ;D ;D[attachment=1]

rubicon-xj-long-arm-banner.jpg

ahmetergun' Alıntı:
ozel uçağımı yollayayım oda olmazsa landı yollarım haaaaaa ???

olmadııııı. malesef sihirli kelimeyi kullandınız kaybettiniz. Demek landınız var. Mümkünse görüşmeyelim. Dejavuu bey side ne var acaba avatardaki karizma var mı mesela gerçekten. Sizin araç büyük mü? ;D ne marka ?

yok yok bu gün iyi değilim ben yaratıcılık hiç yok tuda zaten ferformens ta yok ben az çekiliyorum .......aklım land cı kız da kaldı ;)

alpaslanepli' Alıntı:
Ulan ilgisini çeksin diye avatara ne koyduk hala aklı nerde. Gözlüğünü bir tak istersen... ;D
..........yok yok dünyadaki bir çok şey bir yana o bir yanaa ::smiley: ;D ;D ;D ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR