Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,252
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
yok saolasın iskenderden sonra fazla gelmesin diye sana sölemedim ;D
.........ama onuda az yedin yarısını bıraktın tabak ta .....hoş ben az gözükmesin diye beşi bir yerde iskender menü yaptırmıştım .ondan olsa gerek sana çok geldi ....kıyamammmmm ;)

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Noluyor lan burda ben nasıl üçüncü adam oldum iki dakkada yaaa. Olmaz olamaaazz... Harakiri yaparım daha iyi.. Üçüncü olamam beeeeennn!!!!!
............arkadaşım özelden tehdit mesaj ları atıp durma tamam mesafe koyucaz tamam oooooooo

DEJAVUU' Alıntı:
.........ama onuda az yedin yarısını bıraktın tabak ta .....hoş ben az gözükmesin diye beşi bir yerde iskender menü yaptırmıştım .ondan olsa gerek sana çok geldi ....kıyamammmmm ;)

ya bu iskenderci lüks bi yer degilmiydi ayhan....niye garajın icinde büfe sekline dönüştürmüşler ben onu anlamadım

alpaslanepli' Alıntı:
dejavuu sen önce bir kur yapmadan kur yapacağın kişinin adını doğru telaffuz etsen nasıl olacak ;D
imza: hazımsız üçüncü :mad: ;D

sen benim caNNımsın ama, ben yine ortak oldum galiba :(
*hazımsız üçüncünün ortağı

ahaha....dimi ya bi yazamıyo adımı hala....höh

jaidevi' Alıntı:
ya bu iskenderci lüks bi yer degilmiydi ayhan....niye garajın icinde büfe sekline dönüştürmüşler ben onu anlamadım
.......... hala lüx biyer sen yanlış biyerlere gitmişsin ben yokkennnn

jaidevi' Alıntı:
sen benim caNNımsın ama, ben yine ortak oldum galiba :(
*hazımsız üçüncünün ortağı
.............ha siz böyle mutlu oluyorsunuz ozaman tamam ben bakarım ............beklerimmmm :mad: ;)

DEJAVUU' Alıntı:
.............ha siz böyle mutlu oluyorsunuz ozaman tamam ben bakarım ............beklerimmmm :mad: ;)

ahahah ne adamsın yaa...off bi tavla olsada atsaydık...

Ayhan; herşeyi her türlü alengiri beklerim senden ama bunada yuh dedim ha.. Kız bilmiyor diye gerçek tarihi iskenderci diye nereye götürdün lan kızı.. Yuh be kardeşim utanıyorum senden. Ve bu rezillikteki bir adamın olduğu yerde nasıl üçüncü kaldım hazmedemiyorum.. ;D

alpaslanepli' Alıntı:
yolayın yollayın youtube de ne varsa yollayın. sonrada hep beraber izleyin.. :mad:

ben öyle bulurum kendime dinleyecek bir şeyler...

ama sana yollayım dedim....setup ını....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR