Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,268

Etiketler

Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslanepli' Alıntı:
Çakma metrix seni.. Çakmasın işte çakmaaa çakmaa!!
Ortak göster kıvrak zekanı ver cevabıda değiştireyim şu avatarı ...

ortak degilmiyiz....ikimizde biliyoruz....onunda bilmesine gerek var mı?

ya kolundaki zincir yada yüzsük yada yada duvardaki bu resimmmm [attachment=1]

sexi_okuz.jpg

jaidevi' Alıntı:
valla haa....adam sanki köpekbalığıyla yüzcek....alla alla
.....yok ondan değil bacım şimdi benim yüzme birinciliklerim var yavaş yüzemem sana ayak uyduramam ondannnn ;)

DEJAVUU' Alıntı:
.......ya siz evlimisiniz yoksa ya ;D

ahada sonunda metrix şifreyi çözdü iyi mi..
Günaydıııııııın..... Buda 90+4 de gelen üçüncü gol. 3-1 biter maç.. Buda kapak olsun sana...
Hadi hayatım sende kapat pc yi nasılsa öğrendi sonunda. Yemeği hazırla ben acıktım... ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Günaydıııııııın..... Buda 90+4 de gelen üçüncü gol. 3-1 biter maç.. Buda kapak olsun sana...
Hadi hayatım sende kapat pc yi nasılsa öğrendi sonunda. Yemeği hazırla ben acıktım... ;D

???*

DEJAVUU' Alıntı:
.....yok ondan değil bacım şimdi benim yüzme birinciliklerim var yavaş yüzemem sana ayak uyduramam ondannnn ;)

deniz gücünde yüzme hocalıgı yaptım....efendim ?? bisey mi dedin, duyamadım da

alpaslanepli' Alıntı:
............valla olurmu olur ha allahtan land cı kız deyip bikere bile özel mesaj atmadım haaaaaaa :smiley:

DEJAVUU' Alıntı:
............valla olurmu olur ha allahtan land cı kız deyip bikere bile özel mesaj atmadım haaaaaaa :smiley:

allaaa... ben nie kendi basıma bi birey olamıyorum...ya alpaslan, yada alpaslanın biseyi olmak durumum mu var?

jaidevi' Alıntı:
deniz gücünde yüzme hocalıgı yaptım....efendim ?? bisey mi dedin, duyamadım da
.......... sen bana sert yapmazdın noldu ya kimse yok diyemi ...ama dikkat et kırılırım bu şey zamanımm....... alıngan zamanımmmmm[attachment=1]

alingan-enik.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR