Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,502
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

jaidevi' Alıntı:
egolarınızı bıraktıgınızda gorusursek daha mutlu olucam....
yunus bager' Alıntı:
Benim sizi mutlu etme gibi bir çabam yok sizin sorununuz
Bu tip kavgalar için bir ring sayfası açsak. Lütfen sinirlerinize hakim olup sükunet içinde ,düşünerek yazalım. Birbirimizi kırmamaya özen gösterelim.

Etiketler

jaidevi' Alıntı:
ya bende okudum simdi tekrarda o cumle olmamıs yaa......bi de turkce yaz diyolar bana...yazamıyorum iste gormuyonuzmu??
..........ben anladım sizi tamam rahat olun gelip geçici bu duygu zaten herkes delii ;D ;D

Noluyor burada be...
Her gün iki kişinin gerginliği kahveye damgasını vuruyor..
Huzurunu kaçırmayın bakiyim kahvemin...
Ortak sen bu kahvenin ortağı değilmisin. Hayırdır..
Yunus sanada hayırdır abicim. Landcılar git karıştır JEEP kahvesini gel mi dedi.. Kim nasıl yazarsa yazsın kimene..
Hassas olan kendinde uygulasın bu hassaslığı. Kaç yaşına gelmiş insanlara dikte ilemi doğrularımızı öğreteceğiz. Doğru dediğin göreceli bir kavramken üstelik...

alpaslanepli' Alıntı:
Noluyor burada be...
Yunus sanada hayırdır abicim. Landcılar git karıştır JEEP kahvesini gel mi dedi.. Kim nasıl yazarsa yazsın kimene..
Hassas olan kendinde uygulasın bu hassaslığı. Kaç yaşına gelmiş insanlara dikte ilemi doğrularımızı öğreteceğiz. Doğru dediğin göreceli bir kavramken üstelik...

ahaha...alpaslan bu fotograf da neee??? ;D ;D sen asıl onu soyleee

alpaslan burda .jaidevi burda ishaks da burda oooooooooooo ben gene karışıcam şimdi allahım sen mukayet ol

DEJAVUU' Alıntı:
..........ben anladım sizi tamam rahat olun gelip geçici bu duygu zaten herkes delii ;D ;D

Naber lan psişik! ;D

ishaks' Alıntı:
Bu tip kavgalar için bir ring sayfası açsak. Lütfen sinirlerinize hakim olup sükunet içinde ,düşünerek yazalım. Birbirimizi kırmamaya özen gösterelim.

sanada naber yan bilgisayardaki ben ;D

DEJAVUU' Alıntı:

valla artık en sonunda rapor alıp sayfaya asıcam.....

alpaslanepli' Alıntı:
Noluyor burada be...
Eyvah Alpaslan geldi yakalandık.

jaidevi' Alıntı:
ahaha...alpaslan bu fotograf da neee??? ;D ;D sen asıl onu soyleee

Nasılım ;D

DEJAVUU' Alıntı:
alpaslan burda .jaidevi burda ishaks da burda oooooooooooo ben gene karışıcam şimdi allahım sen mukayet ol

Anlattık elli kere anlamıyorsun ben ne yapayım çakma ayhanbursa ;D

bende jaidevi sensin diye elli kere tersledim ....gelicem bursaya döner yeriz diye aysin gerçek miş yani özeldende okadar çok mesaj atı hiç cevap vermedimm :mad: :mad: ;) ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
bende jaidevi sensin diye elli kere tersledim ....gelicem bursaya döner yeriz diye aysin gerçek miş yani özeldende okadar çok mesaj atı hiç cevap vermedimm :mad: :mad: ;) ;D ;D

ee dedik sana o kadar.....hala bursadayım inanmazsın.....

DEJAVUU' Alıntı:

o kadar coook msg attım ki anlatamam sana...50-100-150 hepsi cevapsız kaldı ;D şükür

DEJAVUU' Alıntı:

hadi len.. attığın cevapları yayınlamayayım şimdi.. Anladın jeadevi ben ondan beri atmıyorsun. Yoksa neler yazdın bana özelde.. ;D şimdi rezil etmiyeyim.

Ayhan Bey ben gelicem Bursaya İskenderi isterim . Alpaslan ile aysin e ayrı ısmarla,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,856
Kayıtlı Üye Sayımız
166,652
Kaydolan Son Üyemiz
ayeser

Geri