Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...
Siz değilmi idinizjaidevi' Alıntı:diğer alpaslan bey kim?
Siz değilmi idinizjaidevi' Alıntı:diğer alpaslan bey kim?
yunus bager' Alıntı:Anlayan anlar
ishaks' Alıntı:Siz değilmi idiniz
Biliyorum Ama Ayhan bey hala emin değil . O benide alpaslan sanıyor . Kime baksa hep alpaslanı görüyor.jaidevi' Alıntı:yok cnm....ben aysim.....ne yazikki kendi basıma bi bireyim....ne cinsiyetim, ne de yasam seklim, ne de yasım kimse ile uyusmamakta....
ishaks' Alıntı:Biliyorum Ama Ayhan bey hala emin değil . O benide alpaslan sanıyor . Kime baksa hep alpaslanı görüyor.![]()
O zaman seni anlayabilenlerin yazdığı yere yazjaidevi' Alıntı:anladım....ama umursamıyorum...dunyada yasıyorum...dunya dillerini kullanıyorum.....hic bisey icinde kimseyi hicbiseyden ayırmıyorum.......world is mine !!!
Benim sizi mutlu etme gibi bir çabam yok sizin sorununuzjaidevi' Alıntı:egolarınızı bıraktıgınızda gorusursek daha mutlu olucam....
Yakında hiç olmadık zate sorun degiljaidevi' Alıntı:etmeyin zaten.....benimde ole bi durumum yok..mumkunse uzak kalalım.....
..........ne cinsiyetim derken bunu hiç anlamadımm ;D ;D ???jaidevi' Alıntı:yok cnm....ben aysim.....ne yazikki kendi basıma bi bireyim....ne cinsiyetim, ne de yasam seklim, ne de yasım kimse ile uyusmamakta....
DEJAVUU' Alıntı:..........ne cinsiyetim derken bunu hiç anlamadımm ;D ;D ???
....yaşasın alpaslan yada ayhanbursa dışında birileride atışaçak bakalım kaç kaç bitecekjaidevi' Alıntı:etmeyin zaten.....benimde ole bi durumum yok..mumkunse uzak kalalım.....
DEJAVUU' Alıntı:..........ne cinsiyetim derken bunu hiç anlamadımm ;D ;D ???