Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,793

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

DEJAVUU' Alıntı:
........yokkkk hala küsüz bilgi paylaşımı yapıyoruz oda bilgiler çatışırsa bu kahve gene karışırrr......bence ;) ;D

Yok yok bilgiler çatışmaz....
Neden çatışmaz.....

Çünki ben artık hiç bişey bilmediğimi biliyorum..... BursaAyhan söylemişti bana... Artık yok şimdi o..... Ekürisi var.... ;D

;D ;D şaka yaptım ha... ;D

Rakı içtiiim şarap içtiiiim sallandım...
Ben o yarin güzel yüzüne güzel sözüne aldandıııım...
Yollarda sallana sallana kapısının önüne dayandım
Hadii yarim, çilli güzelim çık dışarıya bize gidelim...

dımtıkı dımtık....

Bozdunuz lan beniiii .... içtim ulaynnn bugün.... dejavuuu görgüsüzü bi senin için içtim.. Alp huysuzuuu bide senin içtiim...

heeyyyyt uleeyynnn..... ;D ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla benim kisi gemide yolda banane sizin bulup bulamamanızdan.. Beni mi gerecek.. ;D

Aaaaaaaa.....

Aklıma geldi......

Alpaslan atölyede yapsın buna bize... Arkadaşlık öldü mü? Her işi Serkan mı yapacak... Alpaslan' da elini biraz taşın altına koysun canım.... :smiley:

DEJAVUU' Alıntı:
.........bir çok kişi hep bu ben ben cilikler yüzünden bu tarihten silinip gitmiştirr alpaslan beyy :mad: ;D

Hakkaten ya.... Haberim yoktu... Alpaslan sipariş vermiş, bana söylemiyo....
Bittin sennnnn.

Ne jadar bencilmiş Alpaslan... Dimi Ayhan' cım (cım)...

Öptüm yanacıklarından... ;D

jaidevi' Alıntı:
yok yok gercekten bu kahve bitti bugun....

Bitti tabi tekniğe bağladılar baksana.. Ama bi tanesi çıkıpta adını yazmamış .. alıyorlar satıyorlar ama neyi? şapkaymış.. moon visör moon visör..

Hadi yariiiiiiim çilli güzelliiiiiim çık dışarıyaaa bize gideliiiiim....

Yaa ben ilk kez içiyorum ya tecrübesizim.. şimdi bu rakı mı daha çok konuyor bardağa su mu... ben su koymamışımda ilkine başım dönüyooo laynnn benim ...

Alfonse' Alıntı:
Hakkaten ya.... Haberim yoktu... Alpaslan sipariş vermiş, bana söylemiyo....
Bittin sennnnn.

Ne jadar bencilmiş Alpaslan... Dimi Ayhan' cım (cım)...

Öptüm yanacıklarından... ;D
yok abi yok çatışacak kavga edecek kimsede kalmadı ...ben şahin com dom ...sitesine gidiyorummm :mad: :mad: :mad: ;D

hadiyin leyn!

Biri rock silder yapıyor sıradaki senin diyor sanki.. biri zaten bir iskenderi çok görüyor.. kendime getirticem tabi sadece... Uzatın bir zeytin dalı bana belki bir güzellik yaparım.. Unutmayın benim iş yerimde karbon bile dökebiliyorum ben kapişş ;)

Rakııı içtim şarap içtiiiim sallandımmmm ;D

jaidevi' Alıntı:
keske o sana deseymis....

Offffff........

Çok akıllı kızmışsın sennnn... nasılda yakaladı, birleştirdi 2 3 gün önceyle felan, süper..... Bu hafıza ile kinci değilsindir umarım...

ps: Hakkaten ya... Alındın mı sen o bro muhabbetine kaç gün önce? ... Little Sert mesaj yazmıştın da ;)... Ama, ben takmamıştım... :smiley: şaka, şaka ;D

alpaslanepli' Alıntı:
hadiyin leyn!

Biri rock silder yapıyor sıradaki senin diyor sanki.. biri zaten bir iskenderi çok görüyor.. kendime getirticem tabi sadece... Uzatın bir zeytin dalı bana belki bir güzellik yaparım.. Unutmayın benim iş yerimde karbon bile dökebiliyorum ben kapişş ;)

Rakııı içtim şarap içtiiiim sallandımmmm ;D
hah bi senin zeytin dalın eksikti ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Bitti tabi tekniğe bağladılar baksana.. Ama bi tanesi çıkıpta adını yazmamış .. alıyorlar satıyorlar ama neyi? şapkaymış.. moon visör moon visör..

Hadi yariiiiiiim çilli güzelliiiiiim çık dışarıyaaa bize gideliiiiim....

Yaa ben ilk kez içiyorum ya tecrübesizim.. şimdi bu rakı mı daha çok konuyor bardağa su mu... ben su koymamışımda ilkine başım dönüyooo laynnn benim ...
...su yada rakı kişiye bağlıdır bu değişir .....ama tek dikkat edilcek şey var ağzınla içicen bunu unutma......... sonra derlerrrrrr ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
...su yada rakı kişiye bağlıdır bu değişir .....ama tek dikkat edilcek şey var ağzınla içicen bunu unutma......... sonra derlerrrrrr ;D ;D

tecrübe konustu diyebilirmiyiz ;D

jaidevi' Alıntı:
tecrübe konustu diyebilirmiyiz ;D
deyin gitsinnnn.......[attachment=1]

islemelibardakliehl-ikeyif2.jpg

DEJAVUU' Alıntı:
........yokkkk hala küsüz bilgi paylaşımı yapıyoruz oda bilgiler çatışırsa bu kahve gene karışırrr......bence ;) ;D

Çok profesyonelsiniz gözlerim doldu...
;D

bu arada ekip burda akıllı olun...
:smiley:

kadim dostum bbuurrssaaaayyhhaannddeejjaavvuu bi gidiyo bi geliyo... yukarı bakıyorum.... :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,859
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR