Bak,
Zj için olanı Tar otoda 610 dolar felandı.... Bana çok geldi de, Tarkan abi, indirim yapar galiba...
XJ' de o fiyatlarıdır....
Başka yerde bulamadım...
Ulus otomotivin bu aralar girişimleri var... Yakında onda da olabilir... ama fiyatın daha farklı olacağını zannetmem... Tarkan abinin fiyat politikasından değil bu pahalılık.... mal artı getirmesi çok pahalı....
Ürünle ilgili konuşayım...
Bu orjinal olanların üzerlerindeki ışıklar kocaman, sarı sarı.... bizimkiler Mack kamyon değilki.... Bence sarı ve büyük ışık hiç yakışmıyor.... fakat, renkler ve zevkler farklı farklı.... şahine 4x4 yazan bile var
Bide fiberden yaptıranlar var...
Bunlardan birisi Ateş.... kaça mal oldu bilmiyorum.... Bana birisi onunki yapma olduğu için dalga daşga olmuş dedi.... Ben şilede baktım.... Hiç öyle değildi.... bayağı düzgündü.... Hem kendin döktürürsen istediğin renk ve büyüklükte ışık koyarsın....
Ama Ateşte zj var....biliyorsun... yaptırdığı yer xj yede yapabilir... ya herro ya merro
Bide, sarı bi xj var..... Tğrkiye off road şampiyonasını felan takip ediyorlar..... O kimdi bilmiyorum, siteye üye ama o kadar aktifte değil... Kim olduğunu bulmam çok zor... ama ben kesin alıcam,,, ben bulamadım.... lütfen bana o adamı bul dersen araım bilmem kaçtane pm imi, bulurum.... zamanında tanışmıştık... bana 4 tane döktürdük zj için elimizde iki tane kalı.... zjye uyarlanabilir demişti... çıplak boyasız haliyle 150 banknot istemişti... yanlış hatırlamıyorsam.......
buluyum mu adamı, bulmayım mı, bursaayhan msın, dejavumusun.... cevap lazım
Bide şu konu var.....
Yapma olanları ön camın sağ ve sol tarafındaki direklere perçinlemek gerekiyor... buda hoş değil... orjinalleri veya düzgün dökülenleri yapıştıreılıyor... ateşinki böyleydi galiba... yani yapıştırma.....
bide......
benim ankaradaki tecrübeli ustam diyorki, rüzgarda ses yapıyor.... yakıtı arttırıyor.....
ama bence çok güzel, keseme uysa, kesin alcam.....