Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,811

Etiketler
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

alpaslan bey kahveye lütfen ........ ben şimdi böyle bir şey alayım diyorumm yakıta etkisi olurmuu....birde ....bunlar da neden değişken fiyatlar varr [attachment=1]

95c7_1.jpg

DEJAVUU' Alıntı:
alpaslan bey kahveye lütfen ........ ben şimdi böyle bir şey alayım diyorumm yakıta etkisi olurmuu....birde ....bunlar da neden değişken fiyatlar varr [attachment=1]
Alo...

Bak ciddi soruyosan söyle :smiley:

Ben biliyorum o malı.... Hem xj sini hem zj sini hem fiyatlarını....
Yaptırılabiliyorda..

şimdi ciddi değilsindir, şamşakırak atlamayım....

Alfonse' Alıntı:
Alo...

Bak ciddi soruyosan söyle :smiley:

Ben biliyorum o malı.... Hem xj sini hem zj sini hem fiyatlarını....
Yaptırılabiliyorda..

şimdi ciddi değilsindir, şamşakırak atlamayım....
......adımız çık tı ya ciddi ciddi ama fiyatlar çok karışık ebayda baktım çok karışık geldi.........

Bak,

Zj için olanı Tar otoda 610 dolar felandı.... Bana çok geldi de, Tarkan abi, indirim yapar galiba...
XJ' de o fiyatlarıdır....

Başka yerde bulamadım...

Ulus otomotivin bu aralar girişimleri var... Yakında onda da olabilir... ama fiyatın daha farklı olacağını zannetmem... Tarkan abinin fiyat politikasından değil bu pahalılık.... mal artı getirmesi çok pahalı....

Ürünle ilgili konuşayım...
Bu orjinal olanların üzerlerindeki ışıklar kocaman, sarı sarı.... bizimkiler Mack kamyon değilki.... Bence sarı ve büyük ışık hiç yakışmıyor.... fakat, renkler ve zevkler farklı farklı.... şahine 4x4 yazan bile var :smiley:

Bide fiberden yaptıranlar var...
Bunlardan birisi Ateş.... kaça mal oldu bilmiyorum.... Bana birisi onunki yapma olduğu için dalga daşga olmuş dedi.... Ben şilede baktım.... Hiç öyle değildi.... bayağı düzgündü.... Hem kendin döktürürsen istediğin renk ve büyüklükte ışık koyarsın....

Ama Ateşte zj var....biliyorsun... yaptırdığı yer xj yede yapabilir... ya herro ya merro :smiley:

Bide, sarı bi xj var..... Tğrkiye off road şampiyonasını felan takip ediyorlar..... O kimdi bilmiyorum, siteye üye ama o kadar aktifte değil... Kim olduğunu bulmam çok zor... ama ben kesin alıcam,,, ben bulamadım.... lütfen bana o adamı bul dersen araım bilmem kaçtane pm imi, bulurum.... zamanında tanışmıştık... bana 4 tane döktürdük zj için elimizde iki tane kalı.... zjye uyarlanabilir demişti... çıplak boyasız haliyle 150 banknot istemişti... yanlış hatırlamıyorsam.......

buluyum mu adamı, bulmayım mı, bursaayhan msın, dejavumusun.... cevap lazım :smiley: :smiley:

Bide şu konu var.....

Yapma olanları ön camın sağ ve sol tarafındaki direklere perçinlemek gerekiyor... buda hoş değil... orjinalleri veya düzgün dökülenleri yapıştıreılıyor... ateşinki böyleydi galiba... yani yapıştırma.....

bide......
benim ankaradaki tecrübeli ustam diyorki, rüzgarda ses yapıyor.... yakıtı arttırıyor.....
ama bence çok güzel, keseme uysa, kesin alcam.....

yes pls...no thank u....
n'oldu hepimizi dagıttınız kanka mı oldunuz??

Bu nu kimse taklit etmeye çalışmadımı ...bu işi sadece çinlilermi yapıyor orjinal diye bu kadar para vermek zorundamıyız biz ........bence..........

jaidevi' Alıntı:
yes pls...no thank u....
........yokkkk hala küsüz bilgi paylaşımı yapıyoruz oda bilgiler çatışırsa bu kahve gene karışırrr......bence ;) ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Valla benim kisi gemide yolda banane sizin bulup bulamamanızdan.. Beni mi gerecek.. ;D
.........bir çok kişi hep bu ben ben cilikler yüzünden bu tarihten silinip gitmiştirr alpaslan beyy :mad: ;D

Alfonse' Alıntı:
Bak,

Zj için olanı Tar otoda 610 dolar felandı.... Bana çok geldi de, Tarkan abi, indirim yapar galiba...
XJ' de o fiyatlarıdır....

Başka yerde bulamadım...

Ulus otomotivin bu aralar girişimleri var... Yakında onda da olabilir... ama fiyatın daha farklı olacağını zannetmem... Tarkan abinin fiyat politikasından değil bu pahalılık.... mal artı getirmesi çok pahalı....

Ürünle ilgili konuşayım...
Bu orjinal olanların üzerlerindeki ışıklar kocaman, sarı sarı.... bizimkiler Mack kamyon değilki.... Bence sarı ve büyük ışık hiç yakışmıyor.... fakat, renkler ve zevkler farklı farklı.... şahine 4x4 yazan bile var :smiley:

Bide fiberden yaptıranlar var...
Bunlardan birisi Ateş.... kaça mal oldu bilmiyorum.... Bana birisi onunki yapma olduğu için dalga daşga olmuş dedi.... Ben şilede baktım.... Hiç öyle değildi.... bayağı düzgündü.... Hem kendin döktürürsen istediğin renk ve büyüklükte ışık koyarsın....

Ama Ateşte zj var....biliyorsun... yaptırdığı yer xj yede yapabilir... ya herro ya merro :smiley:

Bide, sarı bi xj var..... Tğrkiye off road şampiyonasını felan takip ediyorlar..... O kimdi bilmiyorum, siteye üye ama o kadar aktifte değil... Kim olduğunu bulmam çok zor... ama ben kesin alıcam,,, ben bulamadım.... lütfen bana o adamı bul dersen araım bilmem kaçtane pm imi, bulurum.... zamanında tanışmıştık... bana 4 tane döktürdük zj için elimizde iki tane kalı.... zjye uyarlanabilir demişti... çıplak boyasız haliyle 150 banknot istemişti... yanlış hatırlamıyorsam.......

buluyum mu adamı, bulmayım mı, bursaayhan msın, dejavumusun.... cevap lazım :smiley: :smiley:

Bide şu konu var.....

Yapma olanları ön camın sağ ve sol tarafındaki direklere perçinlemek gerekiyor... buda hoş değil... orjinalleri veya düzgün dökülenleri yapıştıreılıyor... ateşinki böyleydi galiba... yani yapıştırma.....

bide......
benim ankaradaki tecrübeli ustam diyorki, rüzgarda ses yapıyor.... yakıtı arttırıyor.....
ama bence çok güzel, keseme uysa, kesin alcam.....

Ya dejavuuu senin neyine moonvisör bea.. git o paraya kaç depo LPG olur onu hesapla. Kaç İskender olur. Bursa - İstanbul arası kaç kez gelinir gidilir.. Bunlarla ilgilen sen. boş ver moonvisör senin tatayı bozar ;D

jaidevi' Alıntı:
yes pls...no thank u....
:smiley: :smiley: :smiley:

yes yes yes...... "what' s up bro? :smiley:" dedim ona.....? "Şükür gardaş" diye cevap verdi bana... ;D

çıplak boyasız haliyle 150 banknot istemişti... .artı boya 100 lira artı ışık lar 50 lira oldu 300 lira ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR