Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11,452
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 354,881
Ynt: Sabahçı Kahvesi... Jeep'çilerin Mola Yeri...

beatrix' Alıntı:
Zırlama....!!! şapka senin..... ama Virüs benim.... Yeni üyeleri kaçıracağım.....!!!!

Kaçsalar nereye kadar... en fazla acı badem' e kadar giderler... Orda, uygulamada yakalanırlar :smiley:

Etiketler

alpaslanepli' Alıntı:
Yaa abicim nerde zaten işini iyi yapan anlayan bir hatun varki. Bana hiç denk gelmedi açıkcası. Bana dedikleri şu oldu Alpaslan bey Alp diye birisi aradı ona faks çekecekmişsiniz ??? ne bilim ben. ;D Ne güzel dimi büro elemanın faks çekmeyi bilmiyor ;D Gerçi bende kabahat pimpiriklikten her işi ben yapıyorum. Bırak öğrensinler dimi ama..

Neyse hallettiysen mesele yok..

Ben eve kaçar.. Gidince görüşürüz..

Eyvallah... Ben belki olmam.... 7. cadde' ye dondurma yemeye gitcem.... :smiley: Mmmmmm..... :smiley: :smiley: :smiley:

Çıtırlara, kıtırlara, emo' cu, evden kaçan kızlara felan bakçam...... :smiley:

Evden kaçma cesaretini gösteremeyenlerle işim yok benim... Evlenmicem çünki.... Evden kaçamayan korkak olur, onlarlada evlenilir heraled, ne biliiimm... :smiley:

ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... :mad:.....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D

DEJAVUU' Alıntı:
ooo gittik geldik kahve aynı hiç bişey değişmemiş... :mad:.....Alpaslan burda ..ishaks jaidevi burda .....ayn ı tas aynı hamam bu kahvee çekilmez burasıı ;D ;D ;D

Olurmuuuuuu.....?!??!? burda taze virüs var....:smiley:

th_Sizedebulaabilir.jpg

beatrix' Alıntı:
Olurmuuuuuu.....?!??!? burda taze virüs var....:smiley:

th_Sizedebulaabilir.jpg
..........abi siz takılmazdınız bu kahveye hayır olsun ... ???....enson benim gözümde hitman .. dınız ..fakat bu son virüs olayı ...bana nedense .......... fredy kruger .... :-\ olayı çağrışımı yaptı sizin için ..affınıza sığınarak ;D

Alfonse' Alıntı:
Eyvallah... Ben belki olmam.... 7. cadde' ye dondurma yemeye gitcem.... :smiley: Mmmmmm..... :smiley: :smiley: :smiley:

Çıtırlara, kıtırlara, emo' cu, evden kaçan kızlara felan bakçam...... :smiley:

Evden kaçma cesaretini gösteremeyenlerle işim yok benim... Evlenmicem çünki.... Evden kaçamayan korkak olur, onlarlada evlenilir heraled, ne biliiimm... :smiley:

Vazgeçtim, gitmicemmmm :smiley: Bi ortayla şekerli arası kahve yaptım kendime, yanına da soda... :smiley:

Sonrada taze kekik yıkamıştım, onları ayıklıcam...... :smiley:

Kelebek misali..... :smiley: :smiley: :smiley:

http://www.youtube.com/watch?v=sxqHq8roVYM&hl=tr

DEJAVUU' Alıntı:

alla geldinmi senn...hosgeldiin....:smiley:

şimdi ortağı alpaslanda düşer bunlar böylee tek gezemiyorlarrr ;D ;D

alpaslanepli' Alıntı:
Defol lan burdan pabucumun dejavuu su..
.......arkadaşım böyle yaparak bir yere varamazsın lütfen lütfen sakin olalım ..hem bu şekilde konuşmaya hakkınız yok bu site sizin değil okadarr

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,862
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

Geri