jaidevi' Alıntı:ahahah....valla herkezin kafası guzel burda.....
alpaslanepli' Alıntı:Abi bu ne yaa! Allah iyiliğini versin.. Fredy croger gibi çıkmışsın. Rüyamda görsem kalkar 2 rekat şükür namazı kılarım. Uyanabildim diye ;D
alpaslanepli' Alıntı:bıcıııırrr! sen ne zaman online oldun. Daha demincek off tun.. Aynı anda girdik yine siteye. Dedektif alfonse'ye malzeme çıktı yine iyi mi.. ;D
Alfonse' Alıntı:arama, arama, arama, arama, arama ;D Bu konu için arama, arama, rama, arama....
Doğum günümü kutlamak için ara...
Hatırımı sormak için ara...
Aklına geldim diye ara....
Hediye göndermek için ara....
Bişiler sormak için ara...
İstanbul' a davet etmek için ara....
Feriye' ye gidelim demek için ara...
Banyan Seaside' a davet etmek için ara...
Sortie' ye gidelim demek için ara...
Herşey için ara, ama o konu için arama ;D beyin ş e y s i m e s i n e (!) uğradım resmen ;D
Yok, yok önemli değil........ Bi sorun varsa, canla başla; ara, her pozisyona girip, yardım edeyim... Kardeşsin sen...
Eyvallah....
jaidevi' Alıntı:ahaha saka gibiyizz yine...ben yuruyusten geldim...sen nerden geldin....ahaha
beatrix' Alıntı:Yeni katılan üyelerin tanışma sayfasına virüsü koyup kaçırayımmı milleti.....![]()
;D ;D ;D ;D
beatrix' Alıntı:Sizce Off-Road bir hastalıkmıdır....?!?!?!?!?
beatrix' Alıntı:
alpaslanepli' Alıntı:Güzel kardeşim hep istemişsin ama .. Serkan'a ver ver demişsin. Bi tanede senden çıkacak bi şey koysaydın ;D
alpaslanepli' Alıntı:bıcıııırrr! sen ne zaman online oldun. Daha demincek off tun.. Aynı anda girdik yine siteye. Dedektif alfonse'ye malzeme çıktı yine iyi mi.. ;D