s1 Şampiyonu Suzuki x90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,256

Etiketler
Ynt: s1 Şampiyonu Suzuki x90

bir sakaryalı olarak aracımı modifiyeleri için sizin yanınıza gelicem artık araç 10 x10 olmuş. :D ;D

yasarergun' Alıntı:
Bende de bir tane var hanımın deyimiyle deveye binip gezsem daha az ilgi çeker :D arazi kabiliyeti 4 iyi lastikle süper

ayrıca "orsa" onur bey de bir ara x90 la yarışmıştı sanırım.

[attachment=1]

Yaşar Bey size Allah söyletti herhalde. Keşke... :smiley:
Sadece yurtdışında bir trophy yarışında co-pilot olarak yer aldım şimdiye kadar.

Aracınızı keyifle kullanın Yaşar Bey. Aracınızı yavaş yavaş zorlu şartlara hazırladığınızı görmek güzel.

Elinize sağlık Murat Bey. Ben özellikle jantlarınızdan yana görüşlerinizi merak ediyorum. Dayanımı iyi bir jant mı tavsiye edermisiniz?
3 kapı Vitara'dan ne kadar daha hafif oluyor X 90 yarış hazırlığı sonrası?

onur bey bu jantları seçme sebebimiz ince ve çok mukavim olması diğer yapma jantlardan 4-5 takım daha aracın yarış takımı mevcut ama darbede bu jantlarda gordüğümüz atma ve yamulma oluyor biz bu jantları göbekten ters düz yaptık hidrolik araçlarda sorun yok ama kuru araçlarda dreksiyon ağarlaşıyor

yasarergun' Alıntı:
Bende de bir tane var hanımın deyimiyle deveye binip gezsem daha az ilgi çeker :D arazi kabiliyeti 4 iyi lastikle süper

ayrıca "orsa" onur bey de bir ara x90 la yarışmıştı sanırım.

Yaşar Bey Bu yorumunuza Allah söyletti herhalde diye yorum yazmıştım.

Kalbiniz temizmiş. Adnan Abi (Adnan Ofluoğlu) ile Ulusal Off-road Şampiyonası'nın ilk yarışına bu araçla katılacağız.

İlginç tesadüf değil mi?

orsa' Alıntı:
Yaşar Bey Bu yorumunuza Allah söyletti herhalde diye yorum yazmıştım.

Kalbiniz temizmiş. Adnan Abi (Adnan Ofluoğlu) ile Ulusal Off-road Şampiyonası'nın ilk yarışına bu araçla katılacağız.

İlginç tesadüf değil mi?

Abdal'a malum olurmuş derler demek ki bu durum oldu. :D

yarışta her ikinize de başarılar diliyorum umarım bu sene şampiyon olarak sizi görürüz

yarışta başarılar dilerim,çok emek verilmiş hazırlanmış bir araç olmuş yollarınız açık olsun :smiley:

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler. :smiley:

Olaya adapte olmaya çalışacağız bakalım... 8)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri