rescueteam
VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün
bu aracı izmirden aldık ve suzukı doğuş otoyla beraber sezona hazırladık ve sonuç 2009 s1 sampıyonu
arsamax' Alıntı:Başarılarınızın devamını diliyorum. Aynı araç sahibi bir olarak çok mutlu oldum. Benim aracımda 1996 Model daha orjinal 17.000km'de. Satmayı düşünüyordum ama sizin aracınızı ve başarısını gördükden sonra yapıp bende yarışlara katılsam mı diye düşündüm. Acaba standard halde olan aracımı s1 yarış sınıfı aracına getirmek için aşağı yukarı ne kadar harcamam gerekir, yardımcı olursanız memnun olurum. Aracımın 1-2 resmini yolluyorum, görüşmek dileğiyle...
araç standart sadece içini boşaltık slm birde ektekı fotolarda aracın prototipi ;D ;D ;Dhfb44' Alıntı:Seyretmeye doyamadım tebrikler harika bir Off-Road yarış aracı hazırlamışsınız.
İyi araç, hızlı ve hatasız pilotaj ile şampiyonluk gelmiş.
Aracı epey boşaltmışsınız. Kaç kiloya indi, beygir gücü filan ne kadar merak ettim. (yazmanızda mahsur yoksa tabii)
Sponsor renkleriyle harika görünüyor...
Selamlar
tebrikler
tr de ulusalda ilk x 90 ı yapmak bize nasip oldu slmyasarergun' Alıntı:Bende de bir tane var hanımın deyimiyle deveye binip gezsem daha az ilgi çeker arazi kabiliyeti 4 iyi lastikle süper
ayrıca "orsa" onur bey de bir ara x90 la yarışmıştı sanırım.
[attachment=1]
rescueteam' Alıntı:araç standart sadece içini boşaltık Selam birde ektekı fotolarda aracın prototipi ;D ;D ;D