s1 Şampiyonu Suzuki x90

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rescueteam Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,256

rescueteam

VASİYETİMDİR! ölünce beni jipimle dağlara gömün
Yer
sakarya
bu aracı izmirden aldık ve suzukı doğuş otoyla beraber sezona hazırladık ve sonuç 2009 s1 sampıyonu

CIMG0059 (528 x 396).jpg

CIMG0060 (528 x 396).jpg

CIMG0063 (528 x 396).jpg

CIMG0064 (528 x 396).jpg

CIMG0067 (528 x 396).jpg

Etiketler

Ynt: s1 Şampiyonu Suzuki x90

Başarılarınızın devamını diliyorum. Aynı araç sahibi bir olarak çok mutlu oldum. Benim aracımda 1996 Model daha orjinal 17.000km'de. Satmayı düşünüyordum ama sizin aracınızı ve başarısını gördükden sonra yapıp bende yarışlara katılsam mı diye düşündüm. Acaba standard halde olan aracımı s1 yarış sınıfı aracına getirmek için aşağı yukarı ne kadar harcamam gerekir, yardımcı olursanız memnun olurum. Aracımın 1-2 resmini yolluyorum, görüşmek dileğiyle...

P1010002.jpg

P1010003.jpg

P1010004.jpg

ilginize teşekkurler ama bence o canım x90 ı bozmayın çünkü devamı yok slm

Seyretmeye doyamadım :smiley: :smiley: :smiley: tebrikler :smiley: :smiley: :smiley: harika bir Off-Road yarış aracı hazırlamışsınız.
İyi araç, hızlı ve hatasız pilotaj ile şampiyonluk gelmiş.
Aracı epey boşaltmışsınız. Kaç kiloya indi, beygir gücü filan ne kadar merak ettim. (yazmanızda mahsur yoksa tabii)
Sponsor renkleriyle harika görünüyor...

Selamlar
tebrikler

arsamax' Alıntı:
Başarılarınızın devamını diliyorum. Aynı araç sahibi bir olarak çok mutlu oldum. Benim aracımda 1996 Model daha orjinal 17.000km'de. Satmayı düşünüyordum ama sizin aracınızı ve başarısını gördükden sonra yapıp bende yarışlara katılsam mı diye düşündüm. Acaba standard halde olan aracımı s1 yarış sınıfı aracına getirmek için aşağı yukarı ne kadar harcamam gerekir, yardımcı olursanız memnun olurum. Aracımın 1-2 resmini yolluyorum, görüşmek dileğiyle...

Hocam sizin araç 4800 km de iken kayserideki galeriyi arayıp pazarlık yapmıştım biraz yüksek istedi sonra benim X90 denk geldi istanbuldan aldım

neden satmayı düşündünüz özel bir sebebi yoksa öğrenebilir miyim ?

ayrıca sizin lpg hangi marka ?

hfb44' Alıntı:
Seyretmeye doyamadım :smiley: :smiley: :smiley: tebrikler :smiley: :smiley: :smiley: harika bir Off-Road yarış aracı hazırlamışsınız.
İyi araç, hızlı ve hatasız pilotaj ile şampiyonluk gelmiş.
Aracı epey boşaltmışsınız. Kaç kiloya indi, beygir gücü filan ne kadar merak ettim. (yazmanızda mahsur yoksa tabii)
Sponsor renkleriyle harika görünüyor...

Selamlar
tebrikler
araç standart sadece içini boşaltık slm birde ektekı fotolarda aracın prototipi ;D ;D ;D

CIMG0013 (528 x 396).jpg

CIMG0014 (2) (528 x 396).jpg

yasarergun' Alıntı:
Bende de bir tane var hanımın deyimiyle deveye binip gezsem daha az ilgi çeker :D arazi kabiliyeti 4 iyi lastikle süper

ayrıca "orsa" onur bey de bir ara x90 la yarışmıştı sanırım.

[attachment=1]
tr de ulusalda ilk x 90 ı yapmak bize nasip oldu slm

başarılarınızın devamını dilerim; gerçekten araç alışılmışın dışında bir tercih oldu tebrikler rescueteam

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri