horse
Kamp II
Önümüzdeki günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü 4x4 aracı olanlara sefer görev emri tebliği göndermeye hazırlanıyor diye haberler var.Detaylı bilgisi olan arkadaşlar paylaşsın lütfen.
Thor' Alıntı:Ne vatana feda olsun yahu. Banane Suriyeden, kusurabakmayın arkadaşlar ben bu yazıları kimseyi kızdırmak için yazmıyorum. Böyle bir saçmalık olurmu. Sen kalkıcaksın başka bir ülkenin kendi iç politikasına müdahele ediceksin ve bunu bizim yıllardır çalışıp zar zor aldığımız gözümüz gönlümüz gibi baktığımız araçlarla ve kendi vatanını korumak için askere giden mehmetçiklerle gencecik çocuklarka yapıcaksın. Yok arkadaş kimse kusura bakmasın eğer ülkenin askeriyesini araç alıcak parası yoksa savaşa gidicek parasıda yoktur demektir. Bu bir Kurtuluş savaşı değil bu başka ülkelerin işine çomak sokmaktır. Vay efendim kiyasal silah varmış, yaaaaa sormayın Iraktada kimyasal silah vardı ne oldu.... Böyle şeylere Türk insanının karnı tok. Tekrardan söylüyorum yazdıklarım üzmek yada kızdırmak niyetine değil ama yinede üzdüysem kırdıysam kızdırdıysam özür dilerim arkadaşlar.
semaver' Alıntı:+1000..... Benzine mazota hergün zam yapacaksın, dünyanın en pahalı yakıtını bana zorla satacaksın. Maaşımın üçte birini elime geçmeden çalıp, utanmadan kalanıyla aldığım herşeyden de haraç kabilinden vergi alacaksın. Binbir emekle yetiştirip askere göndereceğim çocuğuma yada Tunceli'de dağlarda askerlik yapan bana kelle diyeceksin, bana tut dediğin teröristi davulla zurnayla karşılayacaksın, benim malım olan yolları, köprüleri, nehirleri, ormanları, fabrikaları bana sormadan satacaksın, ele şirin gözükmek için bütün komşularımızla sorun çıkaracaksın, sırf kendi TAHTINDAN inmemek için Suriye'de savaş çıkartacaksın, kan döktüreceksin, sonra da utanmadan sana rağmen çalışıp alabildiğim aracımı isteyeceksin. Sıkıyorsa GEL DE AL...
Kendimi tutamayıp foruma politika bulaştırdığım için özür dilerim. Cevabımı silebilecek olası moderatör arkadaşlara da kesinlikle kızmayacağım.
bunu daha öncede yaşamıştım.benim mesajlar silinmiş diğerleri kalmıştı.reha' Alıntı:Devrim,
benim elim silmeye gidemiyor maalesef.. reha
+100000000000000...son_kral_54' Alıntı:bunu daha öncede yaşamıştım.benim mesajlar silinmiş diğerleri kalmıştı.
bu sitenin moderöterleri işine gelmeyen mesajları siler zaten.
yani kışkırtıcı ve sola çeken mesajlar herzaman daimidir.
oysa herkezin bir görüşü vardır,a yada b. aklının erdiğince yazar katılan katılır katılmayan okur geçer.
yok burası siyasi platform değilse hepsi silinir.
herkezin aynı görüşü savunması olmaz,olamazda.
bu tıpkı fenerin gs siz tadı olmayacağı gibi.siyasi görüşlerde ayrı olmalıdırki birbirini kamçılasın.
görüşler saygı çerçevesinde eleştirilsin.
konuya gelince.
hiç israil vatandaşı ne işinizvar suriyede filistinde demiyor.abd vatandaşıda.
çünki bir tehdit görüyorlar ülkelerine karşı.bu tehdit asla esed değil.
kimyasallar...onların derdi ya kimyasallar direnişcilere geçerse.......
bakın görün kimyasalları alıp dokunmayacaklar esede.
onların dost gördüğü esed sizce bizede dost olurmu.asla..
ayrıca suriyede 5 milyon civarı türk vatandaşıda var bunuda göz ardı etmemeliyiz.
düne kadar uçağımız düşürüldüğünde savaş çığırtkanlığı yapanlar şimdi barışcı olup çıkıverdi.
kimseninde koltuk derdi yok.o koltuk uzun yıllar hipoteklenmiş zaten.
bir tehlike görülmüşki önlem alınıyor.
ne ordunun ne devletin sizin araçlarınıza ihtiyacıda yok şükür.sadece rütin bir hareket.
kaldıki benden bunu talep ederlerse, kundaktaki bebeğinin battaniyesini top mermisine saran bir ecdadın torunu olarak, değil aracımı evimide veririm ben.