Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saygıdeğer Gezenbilir üyeleri
Önümüzdeki ay İstanbul uçakla Almanya ya gidip orada romantik Almanya turu yapmak istiyorum. Bu konuda yardım ve önerilerinizi rica ediyorum.
Merhaba, Romantik Almanya turu ile ilgili birseyler duymustum, ama tam olarak tur nereleri kapsamalidir bimiyorum. Yine de size güney Almanya ile ilgili birkac tavsiyede bulunmak istiyorum. Eger yolunuz düserse Heidelberg'e ugramanizi siddetle tavsiye edebilirim. Almanya'nin güneyinde Mannheim'a yakin cok sirin bir üniversite kentidir. Asagidaki blog yazimdan sehir ile ilgili biraz olsun fikir edinebilirsiniz saniyorum.
Ayrica yine yolunuz güneylere dogru düserse, Bavyera eyaletine bagli Füssen'deki Neuschwanstein sarayini ve cevresini mutlaka görün, kendinizi masal ülkesinde gibi hissedebilirsiniz.Araba kiralayarak bu rotalari dolasmayi planliyorsaniz yine güneyde Bodensee gölü kiyilarina gidebilirsiniz. Yalniz yaz aylarinda cok turist geldigi icin ozellikle haftasonu kalicak yer problem olabilir. gitmeden önce yer ayirtmaniz daha iyi olabilir.